Öne Çıkanlar ankara ak parti
banner797

Başkan Aday Adayı Ufuk Saral ziyaretleri sürüyor

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Saral, aday adayı olduktan sonra çalışmalarını hızlandırdı.

Başkan Aday Adayı Ufuk Saral bu gün kurduğu temaslarda, Ak Parti Bafra Kurucu Üyesi Mahmut Özkök, Doğanca Beldesi Eski Başkanı İsmail Koparan, Türkiye Petrol Ofisi sahibi Serdar Erdoğan ile Voleybol Sevenler Derneği Lokaline ziyarette bulundu. 

Ziyaret sırasında Başkan aday adayı Ufuk Saral’a ilgi büyük oldu.

Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Saral,” Bafra’nın ne istediğini çok iyi analiz ettik. Sizlerle istişarelerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Biz aday seçildiğimizde çalışamlarımızı çok yönlü sürdüreceğiz. Başkan olduğumuzda ise, Bafra’nın tarihi, turizmi ve sosyal aktiviteleri ile sportif faaliyetleri hayata geçirmek adına çalışacaklarını” kaydetti.

Ufuk Saral,” Genel merkezin takdiri ile aday olduğumuzda, kibire kapılmadan, kapı kapı gezerek, çalmadık kapı bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek,  çözüm noktasında elimizden gelenin fazlasını yapacaklarını” bildirdi.

Ziyaretlerinde Saral, kendisine ilginin büyük olduğu, Sıcak samimi olarak karşılandığı için hemşerilerine teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Anahtar Kelimeler:
Ufuk SaralAk Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.