Öne Çıkanlar istanbul Süper
banner798

Başkan Şahin, Herkes tarafını ve tercihini yapmalıdır

Hain eli kanlı Terör örgütü PKK tarafından değişik zamanlarda kaçırılan 13 sivil vatandaşımız alçakça, kalleşçe ve kahpece şehit edilmiştir.

Terör örgütü PKK’nın sözde üst bölgesi olan Gara’ya başlatılan Pençe Kartal-2 Harekatı'nda 53 terörist itlaf edilmiş, 2 terörist sağ olarak ele geçirilmiş, Türk ordusu tarafından hainlerin inleri başlarına geçirilmiştir. İhanetten taraf olan, Demirtaşa özgürlük isteyen,Teröre destek veren, Yandaşlarına kanat geren, Kahvaltı için sıraya giren, Kahrolsun Pkk diyemeyen, Satılmış kalemlerin, aydın müsveddelerinin, kripto siyasetçilerin; Ellerinde 13 şehidimizin kanı vardır.

Bebek katili Pkk’nın kravatlı temsilcisi olan HDP kapatılmalı ve tüm yöneticileri, sözde milletvekilleri yüce Türk yargısı önünde hesap vermelidir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey; “Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, hiç kimse şablon ve bildik ezberlerin arkasına saklanamayacaktır. Masumların kafalarına kurşun sıkan hainleri kim aklamaya ve arkalamaya yelteniyorsa bilinsin ki cinayetlere taammüden iştirak etmiş demektir.

Ve teröristtir. Herkes tarafını ve tercihini yapmalıdır: Ya hıyanet ya hidayet, ya melanet ya da millet.” Sözleri sözümüzdür. Bu vesileyle şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet ailelerine sevenlerine ve yüce Türk Milletine Sabır ve Başsağlığı dilerim. Ruhları şad mekanları cennet olsun.

Kemal Şahin

Bafra Ülkü Ocakları Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.