Öne Çıkanlar SAFFET SANCAKLI TÜGİK
banner798

BİLGİ VE TEKNOLOJİ EVİ ÖĞRENCİLERİN TERCİHİ
Bafra Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Bilgi ve Teknoloji Evi öğrencilerin uğrak yeri oldu.

Yaz aylarında Bafralıların yoğun ilgisi ile karşılan Türkeş parkı sosyal tesisleri, okulların açılması ile birlikte bu kez de öğrencilerin tercih unsuru oldu.

Dersleri ile ilgili araştırma yapmak, ödevlerinde kaynak bulmak gibi ihtiyaçlarını Bilgi ve Teknoloji evinde gideren öğrenciler gayet memnunlar.

Güvenli bir ortamda çocuklarının teknolojiden istifade etmesinden mutlu olduklarını ifade eden veliler ise, verilen hizmetten ötürü Bafra Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Bafra Belediyesi, Türkeş parkı sosyal tesisleri kapalı alanında, kafeterya, okuma salonu gibi bölümlerle hizmet veriyor.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bilgi ve Teknoloji evimizde başta öğrencilerimiz olmak üzere her yaştan vatandaşlarımıza hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Kendilerine sağladığımız imkânları üst düzeyde tutma gayretindeyiz. Dedi.

Anahtar Kelimeler:
BafraBelediye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.