Öne Çıkanlar bafra SAMSUN KART
banner797

BİR IŞIK YAKTIK, EFSANE GERİ DÖNSÜN

Bafra Toplantı ve davet merkezi- Gardenya salonunda düzenlen yemekli gecede 1930 Bafraspor Yönetimi gelen misafirleri kapıda karşıladı.

Yemekli gece Şehitlerimize Saygı Duruşu, İstiklal Marşı Okunması ile başladı.ilk konuşmacı olarak 1930 Bafraspor Başkanı Fatih Yıldız Kürsüye çıktı. Başkan yıldız önce yönetim kurulu üyelerini, teknik kadro ve futbolcuları da yanına çağırdı.

Hep birlikte birlik beraberlik çağrısı yapan Fatih Başkan sözlerine şu şekilde devam etti; " Değerli Misafirler biz BİR IŞIK YAK EFSANE GERİ DÖNSÜN dedik bu geceyi düzenledik bu geceye gelen herkese ben şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunuyorum.Bafra`mızın 100 yıla aşkın bir futbol hayatı var bu zaman zarfı içersinde tarihi başarılar elde etmiştir.Bizler bu başarılı günleri yakalamak adına şehrin efsanesi, markası Bafra Sporumuzu bulunduğu yere getirmek için bütün çabamızla seferber olduk. Takımımızı ve şehrimizi hak ettiği yerlere taşımak istiyoruz. Bunun için manevi desteğe ihtiyaç duyduğumuz kadar, kalıcı mali kaynaklara ve kurumsallaşmaya da ihtiyaç duyuyoruz. Ben inanıyorum ki kısa zamanda şehre efsane olmuş bu takımı yeniden ayağa kaldırarak hak ettiği yere getireceğiz’ şeklinde konuştu.

İkinci konuşmacı olarak kürsüye Bafra Ticaret Odası (TSO) Başkanı Göksel Başar çıktı.


Göksel Başar konuşmasında şu ifadelerde bulundu ; " Saygı değer konuklar bugün burada düzenlenen birilik berberlik yemeği için Bafra Spor Başkanı Fatih Yıldız şahsımla temasa geçti projesini anlattı, bende kendisine şahsıma ait Olan bu salonu tahsis ettim. Elimizden geldiği kadarda bu kardeşlerimizin yanında olmaya çalışcağız. Asıl burada bizden çok,Sayın Bafra Belediyesi Başkanı Zihni Şahin`in daha fazla Katkısı olduğunu düşünüyorum. Böyle birlik beraberlik ve Bafra için yapılan her türlü organizede şahsım ve kurumum adına seferber olamaya hazırız" şeklinde konuştu.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin
Son konuşmacı olarak kürsüye çıktı. Alkışlar içinde kürsüye çıkan Bafra Belediye Başkanı Şahin; “ Bafra Belediye Başkanı olduğun günden bu güne hep Bafra`da sportif faaliyetlere yardımcı oldum. Bu zaman içersinde her zaman iddiamız oldu.Ben Bafra spor için her zaman elimden geleni yaptım ve yapmaya da hazırım. Anacak spor değince sadece Bafraspor akıllara geliyor. Bafra`da bir çok kulübümüz var. Her alanda spor faaliyetleri sürdürmekteyiz. voleybol, basketbol, yüzme, güreş gibi, hatta basketbol takımızın şuana kadar bulunduğu ligde yenilgisi yok. Biz belediye olarak devletin bize verdiği olanakları sağlıyoruz.

Herkes belediyeden bir şeyler bekliyor. Bir örnek verecek olursak Bafra belediye sporun adını halka meal etmek adına 1930 Bafra spor yapsak ta yinede belediyenin üstünden çıkaramadık. Son olarak geldiğimiz durum ortadadır. Bundan önceki başkanımızda Tuncay Özçamca rahatsızlığı nedeni ile sıkıntılar yaşamış ve bayrağı Fatih Yıldız kardeşimiz almıştır. Bu vesile ile Buradan eski başkanımız Tuncay Özcamça`ya acil Şifalar diliyorum.

Göreve geldikleri gündem bu yana öz verili bir şekilde çalışıyorlar vakitlerini harcıyorlar, kısaca herkes taşın altına elini koyuyor. bu şekilde başarılı bir şekilde devam edersek ben inanıyorum bütün Bafra bu takıma sahip çıkar bizde üstümüze düşeni yaparız. Şunu da burada belirtmek isterim bizim Bafra`da büyük sıkıntımız var aslında sadece Bafra değil Türkiye`nin ve gelecek nesillerimizin sıkıntısı olan Uyuşturucu, bu illetten çocuklarımızı uzak tutmanın yolu spordan geçer, ben bu zamana kadar spor yapan çocukların uyuşturucu ile sıkıntı yaşadığını görmedim duymadım. Bunun için sizlere buradan sesleniyorum. Spora harcanan paralar havaya asla gitmez, Bafra sadece futbol değil bütün spor dallarına destek olalım gençlerimize sporu aşılayalım” Şeklinde konuştu.

Konuşmalarının ardından 1930 Bafraspor kulübe destek için Açık artırma ile 1930 Bafraspor futbolcularının imzasını taşıyan forma ve Çetinkaya köprü portresi satışa sunuldu. Açık Arttırmayı bin lira ile Başkan Zihni Şahin Açtı, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner 6 bin lira ile Açık Artırmayı Kazandı.
1930 Bafra Spor`un Futbolcularının imzalı olduğu formayı Bafra Kaymakam Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu,Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner`e Takdim etti.

Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ;
'Bu birlik beraberliğin bozulmamasını temenni ediyorum, Bafra spor eski günlerine geri döneceğine inanıyorum, bende odamızda, Bafra sporumuzun yanındayız bugün bu formayı şahsım ücretini ödemek üzere aldım, değerli oda yönetimimle paylaşmak istiyorum”dedi. Ardından hatıra fotoğrafları çekildi.davul zurna eşliğinde halaylar çekildi, oyunlar oynandı program sona erdi..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.