Öne Çıkanlar Kalp ve Aritmi Tedavi Kliniği Adnan Sarı
banner798

ALDİ GROSS’ DAN BAFRA HALKINA TEŞEKKÜR
 Geçtiğimiz Cumartesi günü açılışı yapılan, Bafra ALDİ GROSS SÜPERMARKET’ e Bafra Halkı büyük ilgi gösterdi.

Açılış öncesi yapılan dualardan sonra açılışı yapılan Süpermarket’ e bir anda müşterileri akın etti. Süpermarket’ e gelen Bafra ve Bölge Halkı indirimli fiyatlar karşısında, arzu ettiği her ürünü alma imkanına kavuştu.
Aldi Gross Süpermarket gece saat 22:00’ a kadar Bafralıların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaştı. Kısa süre içerisinde süpermarketteki rafların boşaldığı da dikkatlerden kaçmadı.

ALDİ GROSS SÜPERMARKETTEN BAFRA VE BÖLGE HALKINA TEŞEKKÜR

Bafra Aldi Gross Süpermarket’ in Bafralı ortakları yoğun ilgiden dolayı Bafra Halkına teşekkür ederek, şöyle konuştular “Öncelikle açılışımıza icabet eden bizleri bu manidar günümüz de yalnız bırakmayan başta Bafra Halkımıza ve bölge halkımıza sonsuz teşekkür ve saygılarımızı sunuyoruz. Büyük ilgi karşısında gerçekten biz ortaklar oldukça etkilendik. Bafra Halkı, Bafralıların marketine sahip çıktılar. Şu bilinsin ki, biz 6 ortağız. Dördümüz Bafra’ nın evladıyız. Bu markette 30 Bafra’ nın evladı, çalışarak ekmek yiyor. Kaldı ki, vergi kaydımız da Bafra Vergi Dairesidir. Bununla birlikte, günün her saatinde indirimli satışlarımız ve her tür, ürünlerimiz şok fiyatlarımızla devam edecektir.” şeklinde konuştular.  



 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.