Öne Çıkanlar Şerafettin Aydoğdu erbakan
banner797

Erhan Usta'ya Bafra'da ilgi büyük

Seçim çalışmalarını sürdüren Bağımsız Samsun Milletvekili ve Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Bafra’da Küçük Pazar Esnafını ve Bafra GİAD'ı ziyaret etti. 

Küçük Pazar’da vatandaşları tek tek gezen Erhan Usta Bafralılardan destek istedi.Bafra’lılardan büyük bir ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Usta;”Benim partim yok.Bende sizin için içinizden biriyim.Sizlerin desteği ile göreve gelirsem.Bafra’da istihdam sağlayacak projeler üreteceğiz.Tarım şehri olan Bafra’yı şaha kaldıracağız.Buda sizlerin desteği ile olacak.”

Bafra GİAD'ıda ziyaret eden Bağımsız Samsun Milletvekili ve Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta; ” Bizim seçeceğimiz kişiler cok kolay ulaşabileceğimiz, bizi anlayan, dokunabileceğimiz, geçmişte yaptıklarıyla gelecekte ne yapabileceğini tahmin edebileceğimiz içimizden biri olan kişiler olması lazım. Bizi anlamayan, bize yabancı olan, geçmişte bizim için hiç bir şey yapmamış kişileri bir genel seçim havasında seçmenin hiç birimize bir faydası olmayacaktır” dedi.
 

Bafra Giad Yönetim Kurulu Başkanı Alper Güngör ise Erhan Usta'ya çıkmış olduğu bu yolda başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.