Öne Çıkanlar TÜGİK Kavun fidesi
banner797

İş adamı Harun Güven`den 1930 Bafraspor`a Büyük Destek

Bafralı iş adamlarının amatör spor kulüplerine destek vermesi gerektiğini ifade eden Harun Güven, "Ben kendim Bafra`da doğdum. Şimdi Ankara`da  ikamet ediyorum. Baframızın Tartışmasız tek tarihi Olan Bafra sporumuza destek olmanın gururunu yaşıyorum.
Gençler bizim geleceğimiz. Bu gençlere iyi bir gelecek hazırlamak için elimden gelen her türlü desteği sağlamaya hazırım. . Yeter ki onlar tarihimize ve armamıza sahip çıksınlar başarılı olsunlar" dedi.

Bizlerde 1930 BafraSpor tartışmasız hak ettiği yere getirmek için seferber olduk. Hiç kimse merak etmesin bu sene Takımımız bir üst lige çıkacaktır. 1930 Bafraspor yönetimi olarak Ankara`da yaşan Başarılı iş insanı Harun Güven`e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.