Öne Çıkanlar Samsun Kızılırmak Deltası Kuş cenneti
banner798

Polis haftasında Kaymakam Ertürkmen'e ziyaret

Samsun’un Bafra ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 179. Yıldönümü sebebiyle, İlçe Emniyet Müdürü Murat Öner ve personeli, ilçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’i makamında ziyaret etti.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Türk Polis Teşkilatının 179. Yıl dönümü Polis haftası etkinlikleri münasebetiyle emniyet personelini makamında kabul etti.

Ziyarette Kaymakam Cevdet Ertürkmen, "Bu gün Türkiye’de Türk Polis Teşkilatının 179. Yıl dönümü kutluyoruz. Bu vesile ile başta Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis kadromuzun, kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Vatan için şehit olan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Görevi başında üstün başarı gösteren tüm polis teşkilatlarımıza kolaylıklar dilerim.” Şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrasında günün anısına fotoğraf çekinildi.

Anahtar Kelimeler:
Polis Haftası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.