Öne Çıkanlar Kalp ve Aritmi Tedavi Kliniği Adnan Sarı
banner798

Şükrü Neiş, Kimseyi Ayrıştırmadan Bafra’yı Hep birlikte yönetelim

Neiş, ‘’ Kimseyi Ayrıştırmadan Bafra’yı Hep Birlikte Yönetelim ‘’

Bafra’nın Ortak Adayı Şükrü Neiş, ‘’ Kimseyi Ayrıştırmadan Bafra’yı Hep Birlikte Yönetelim ‘’
Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı, Bafra’nın Ortak Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş seçim kapsamı gezilerine devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı, Bafra’nın Ortak Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş beraberinde Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Ömer Özen , Yönetim Kurulu Üyeleri ve belediye meclis üyeleri adayları ile birlikte 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler ve belediye başkanlığı seçimleri için ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı, Bafra’nın Ortak Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş ve beraberindekiler Bafra İlçe Sağlık müdürü Dr.Aytaç Akın, Zübeyde Hanım caddesi esnafları, Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Erhan Korkmaz, Yeniden Refah Partisi SKM’sinde kadın kolları başkanı ve yönetimi, Bafra İğdir Boyu Derneği Başkanı Adem Çakır ve yönetimini, Bafra Bengülüler Derneği Başkanı Ümit Sezgin ve yönetimini ziyaret ederek yaptığı çalışmalardan ve projelerden söz ederek istişarelerde bulundular.
Bafra’nın Ortak Belediye Başkan Adayı Şükrü Neiş ziyaretlerinin sonunda yaptığı değerlendirme açıklamasında,’’ Kıymetli hemşerilerim.  Bafra Toplum Sağlığı Merkezimizi ziyaret ettik. İstişarelerde bulunduk.  Ziyaretimizde bizleri karşılayan müdürümüz Dr. Aytaç Akın beyefendiye ve çalışan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. 

Saygıdeğer hemşerilerim, Ülkemizi gerek yurtiçi gerekse uluslararası sahalarda ayrım gözetmeden, birlik ve evrensellik ilkesi ile sosyal çalışmalarına devam eden Türk Kızılayı Bafra Şubemizi ziyaret ettik. Bizleri misafir eden Türk Kızılayı Bafra Şubesi Başkanımız sayın Erhan Korkmaz’ın şahsına ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. 

Hayatımız boyunca kadınlarımız kimi zaman anne, kimi zaman abla, kimi zamanda bir eş oldular. Sevgili eşim Safiye hanımla beraber partimizin kadın kollarıyla SKM’de bir araya geldik.  Ayrım yapmadan, el ele vererek her vatandaşımızın kapısını çalmamız ve hemşerilerimize samimi bir şekilde Bafra’mıza olan sevdamızı, mahallelerimiz için yapacak olduğumuz hizmetlerimizi anlatmamız gerektiği hususunu istişare ettik. Toplantımıza katılım sağlayan tüm büyüklerime ve kardeşlerime saygılarımı sunuyorum.  
Bafra İğdir Boyu Dayanışma ve Yaşatma Derneğini ilçe başkanımız ve değerli meclis üyesi adaylarımızla ziyaret ettik. Dernek başkanımız sayın Adem Çakır beye ve Dernek üyelerine bizlere göstermiş oldukları teveccüh ve misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Yorulmadan, Bafra sevdamız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

Bugünkü son durağımız Bafra Bengü ve Civar Köyleri Derneğimizdi. 

Bafra Bengülüler Derneği Başkanımız Ümit Sezgin kardeşimiz, yönetimi  ve hemşerilerimiz bizleri muhteşem bir kalabalık ve sevgi ile karşıladılar. Sağolsunlar, varolsunlar. Mahallelerimize ve ilçemize yapacak olduğumuz hizmetlerimizi dostlarımızla paylaşıp, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.  Bizlere göstermiş oldukları misafirperverlik ve yakın ilgiden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.