Öne Çıkanlar TÜGİK Kavun fidesi
banner797

Traktör Kazaya davetiye çıkardı
İshaklı Mahallesi, Beyatlı Sokak’ta meydana gelen olay vatandaşları korkuttu.Bilinçsiz traktör şoförü trafik kurallarını hiç saydı.Hem kendi canını hem de diğer sürücülerin canını hiçe sayarak adeta ölüme davetiye çıkardı.Daha önce de aynı şekilde araçlar kısa yol görüp bu yaya geçitini kullandıkları gelen bilgier arasında..

Öğle saatlerinde Samsun İstikametinden gelen çift yönlü yola, traktörle giren, şoför yayalara ayrılmış, yaya yolunu kullanarak,karşıya geçmeye çalıştı.İşte bu esnada kameramıza takılan sürücü, hızla gelen diğer sürücülerin hızına aldırış etmeden yaya geçidini kullanarak karşıya geçti.

SORUMLUSU KİM OLURDU?

Vatandaşın tepkisini çeken sürücü karşıya geçerek trafik sürücülerinin tepkilerine aldırış etmeden yoluna devam etti.Yaşanan ihmalsizlik sonucunda,kaza yada bir başka kötü olay yaşansaydı.Sorumlusu kim olurdu?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.