banner798
Araklı maçına gitmeme kararı aldım ve gitmiyorum,sebepleri bir hayli fazla ve moralimi bozacak düşüncelere kapılmak istemiyorum..Perşembe günü çift kale maçında sahaya çıkacak ilk on biri aşağı yukarı gördüm,bu işin ciddiyetten uzak bir hal aldığına ve olumsuzlukların daha hat safhaya ulaşacağını biliyorum.
 
Bu takımda kadroya girmek veya ilk onbirde kimin nasıl oynadığı önemli değil,hata yapan veya formsuz olan futbolcu önemli değil ,,,yaşananlardan anlıyoruzki spor kamuoyunun kerizlenme durumu vardır..Dağıtılan mavi boncuklar o kadar fazlaki, mavi boncuğu kapma yarışları hasıl olmuştur.
Erol hocanın bazı futbolcuları koruması ,bazı futbolcularla sanki dalga geçer gibi davranması artık benim maçlara gitmeme neden bırakmadı...Kimse kusura bakmasın ama benim gördüğüm tablo budur ve yanılmadığımıda kesinlikle biliyorum..Yürümeye hali olmayan ,yaptığı hatalardan bir çok maçı kaybetmemize vesile olan futbolcu oynuyorsa,bir hafta önce süper oynayan futbolcu bir sonraki maçta kadroya dahi giremiyorsa,oynadığı futbolla ilerisi için en ufak ümit dahi vermeyen futbolcu maradona gibi takdim ediliyorsa ben bu maçta yokum arkadaş...
 
Gidip gitmemem kimsenin umurunda olmayabilir ve yapacak olan yine bildiğini okuyacaktır,anladımki bize okunan mektupda en ufak futbol yok ve artık tepkimi ortaya koyuyorum..Üzüldüğüm kişiler adına futbol dünyamızın bu hale düşmesinede katlanamıyorum,bu maçı alsak ne olur kaybetsek ne olur,kerizlenme durumu çok fazladır ve iyi niyet asla yoktur.
 
Bir futbol takımının her hafta değişiklik arzetmesi benim iyi niyetli düşünmemi engelliyor ve bafrada oynadığımız her maçta menajer akınına uğraması  maalesef burada bir şeylerin döndüğü havasını veriyor...Maç öncesinde bunlarda yazılır mı sendromu yaşamanıza gerek yoktur,,inanın bana bu maçın veya başka maçların bazıları için hiç bir önemi yoktur.
 
Yalan söylemekten yorulmayan dillerin bize vereceği hiç bir şey yoktur,verse verse borç yükü verir.
Öylede olacaktır,,temenni ediyorumki bu durumu farkedip tedbir almaya çalışan insanlar fazla zarar görmesin ve yalanların olduğu futbol ortamını görmek istemediğimden bu maçı pas geçerek tepkimi koyuyorum.PAZARTESİ GÖRÜŞMEK ÜZERE ...Bu hafta süper genç maçına takılmak istiyorum ve sporseverleri davet ediyorum..Bakalım oralarda neler oluyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.