banner798

Sezonun en güzel maçını oynadık,hatta daha ileri gidebilirim,şampiyon olabilecek bir futbol ortaya koyduğumuzu söyleyebilirim...Dahada ileri gitmek istiyorum,bizi kimse veya hiç bir takım durduramaz

kesin şampiyon olabiliriz...Daha önce ki yazılarımdakileri okuyanlar benim dalga geçtiğimi düşünebilirler...Evet aynen öyle dalga yapıyorum ,,,ama gerçekler üzerinde sörf yapmaya çalışıyorum.
Neden derseniz,,şu anda bu kulübün dalga ile değil sörf ü ne ve ne şekilde yapmasına ihtiyaç var diyorum...Sörf yaparken tahta üzerindeki kişi bizim ne olacağımızı tayin edecek yapıya sahip olmalı diye düşünüyorum.Ama;şüphelerim beni daha kötü düşünmeme itiyor ve bafra adına sörf yapan kişinin bizleri ömür boyu borç batağında süründürmesinden korkuyorum...Bu takımımımız şu andaki temposu ile her şeyi yapabilir,ama...sorun bu değil diye düşünüyorum ,,para hırsı ile takımımızın peşine düşenler bizim bu takımı uçuruma düşürecek diye düşünüyorum.
 
Nedim hoca olarak bu yazımdan zorlanacaklar olabilir,,ama ben yine doğruları  söylemeye devam edeceğim...Evet bu takım şu anda defans ve orta saha kurgusunu oturtup rayına girmiş olabilir,ama geç kaldık ve tedavisi imkansız bir yolda ilerliyoruz.Ahmet iyi olsa ne olur mehmet iyi olsa ne olur, trafik aleyhimize işliyor ve son hızla gitmekte araba......
 
Buradan takımımızın çok iyi oynadığını söylemekle birlikte bazı insanlarında bu takıma zarar vermeye çalıştığını söyleyebilirim...TABİKİ NE ANLAMDA ZARAR VERDİKLERİNİ İLERLEYEN GÜNLERDE HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.