banner798
Doğru olan ama geç kalınmış operasyonların yapıldığı Bafra belediye spor günleri yaşıyoruz.
Devre arasında yapılması gereken ve yanlış operasyonların yapıldığı takımımız son maçlarına çıkmadan bazı futbolcularla yollarını ayırarak maddi açıdan kulübü rahatlatma girişimlerini sürdürmekteler.
 
Bu kapsamda EDİP, NİZAMETTİN, YAŞAR, ZİYA, SAMET, BAYRAM başta olmak üzere EROL SERVET BAĞLARIN BİZLERE KAKALADIĞI FUTBOLCULARLA YOLLAR AYRILDI. Bu operasyon futbolcularla karşılıklı olarak anlaşılıp yapıldığı için önümüzdeki dönemde sıkıntı yaşamamız engellenmiş oldu. İnşallah bir daha bu hatalara düşmeyiz diye düşünüyorum ve gerekli dersler alınmıştır sanırım.
 
Bu arada operasyonun başka bir boyutu daha olmalı ve mutlaka yapılmalıdır, İDARİ ANLAMDA YAPILMASI GEREKEN bu operasyonun bir an önce devreye sokulması elzemdir. Hatır gönül işleri bir kenara bırakılıp dargınlık küskünlük olmadan herkes şapkasını önüne koymalıdır.
 
Fenerbahçe spor kulübü gibi hareket etme alışkanlığından vazgeçmeliyiz,maddi anlamda ve futbolcu seçimlerinde hata yapma lüksümüz kalmamıştır ve eş dost tavsiyelerinin önüne geçecek şartları sağlamalıyız..Önümüzdeki dönemde uygulanacak olan deplasmanlı amatör lig müsabakaları büyük avantaj sağladığı gibi daha büyük sıkıntılarında yaşanması muhtemel bir statü ile karşımıza çıkabilir..Henüz tam netleşmediği için fazla bir şey yazmamız olası değil ama öğrendiğimiz kadarı ile en büyük sıkıntının yaş ve kontenjan sınırlaması ile ilgili olacağını düşünüyorum.
 
Aldığımız bilgiler yaş sınırlamasının 24 olacağı yönünde olmakla birlikte kontenjan konusunun henüz karara bağlanmadığı yönünde idi ve önümüzdeki günlerde konunun bir toplantıda karara bağlanacağıdır. Yaş sınırlamasının bizim lehimize olacaktır ama transferlerde çok iyi taramalar yapmalıyız ve görmeden hiçbir futbolcuyu transfer etmemeliyiz. Zihni başkanın futbol konusunda gerçekleri artık görmüştür diye düşünüyorum ve gerekli olanları anladı umarım. Yukarıda saydığımız futbolcuların çok kaliteli diye bize kakalayanların ve onlara destek verenlerin ve hala o kişilere Bafra’daki olan bitenleri emir eri gibi aktaranları görmemezlikten gelemeyiz. Soyuyorlarsa soydular bana ne diye kulüp içinde gezenleri artık görmeliyiz ve kulüp içinde ihaneti sergileyenleri affedemeyiz.
 
Bafra belediye spor kulübünde bir futbol topuna tenezzül edip çalanları ,antrenörlerin ve futbolcuların cebinden eliyle koymuş gibi paralarını çalanları görmemezlikten gelemeyiz..Bir koli yumurtayı yürütenleri ve evini kulübün mutfak erzakları ile geçindirenleri görmemezlikten gelemeyiz..Bu konularda yapılması gerenler vardır ve yetimin hakkı diyerek nutuk atmak beyhudedir,icraat önemlidir…SAYGILARIMLA…
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.