banner797
Uzun yıllardır spor üzerine programlar yaptım ve yorumlar yazıyorum…
Bana gelen yorumlar üzerine ilk defa yazı yazma gereğini hissediyorum ve isteklere cevap veremeyeceğimi bilmeme rağmen neler düşündüğümü anlatarak, yazarak bir nebze olsun yorumlara genel bir cevap vermeyi uygun gördüm.
 
Bazı yorumların futbol adına gelişen olaylar üzerine, bazı yorumların ise sadece bana sallamak adına, bazı yorumların Bafralı velilerin isteklerinin ve görüşlerinin yorumlanması üzerine olduğunu söyleyebilirim.
 
Bu günlere kadar Bafralı futbolcularımızı savunan ve destekleyen birisi olarak onlar üzerine hiçbir yazı yazmadım ve yazmamaya gayret edeceğim..Bunun sebebini şöyle açıklayabilirim..
Bafralı futbolcularımızdan iyisi ve kötüsü kamuoyu tarafından Bafra içinde zaten konuşulduğuna inanıyorum. Kim kime kötülük etmiş kim kimi kandırarak takıma girmiş bunları kamuoyu benden daha iyi biliyor sanırım.
 
Bu konularda cevap vermesi gereken kişiler ADALETİ DAĞITACAKLAR OLARAK BELLİDİR. Adaletin dağıtılması konusunda yetkili olsam nasıl davranacağımı aşağı yukarı beni tanıyanlar iyi biliyor herhalde. Yazılarımdan korkan insanların bana saldırmak için ne yorumlar yazdıklarını bu siteden sizlere aktararak durumu daha iyi kavrayabilmenizi sağlamaya çalışacağız. Allah doğrunun yanındadır.
 
Belediye başkanı ile konuştuğumda birileri ona doğruları söylerim diye hemen başlıyor aleyhimde çalışmaya, kulüp başkanı ile bir şeyler konuşsam ayrı bir faaliyet başlıyor.
Bafra futbolunda yıllardır kanayan bir yaradır doğrular üzerine futbol faaliyeti yürütmek..
Yorumları yollayan iyi niyetli sporseverlerin anlayamadıkları bir konuya açıklama getirmem lazım, sizler başka bir isim adı altında istediğinizi yazma şansına sahipsiniz,oysa benim için aynı rahatlık söz konusu değil.Biraz bu çerçeveden bakmanız gerekir diye düşünüyorum..
Sadece bana sallamak için yorum yazanların ise bu kulüpten menfaatleşmeye çalışanlar olduğunu bildiğim için bir şey söylememe gerek yok.
 
Transferler ve gelen giden futbolcular hakkında genel görüşlerimi zaten sizlere devamlı aktarıyor ve bilgilendirmeye çalışıyorum,ama bu konularda kamuoyununsa pek etkili davrandığını söyleyemem..
 
Son günlerde U 18 takımından A takıma alınan ve şu anda ne oldukları konusunda ise bir çok yorum gelmekte, ne düşündüğüm sorulmakta..O takımdaki bir çok futbolcuda emeği olan birisi olarak şunu söyleyebilirim..ONLARIN GÜNAHI VEBALİ ZİHNİ BAŞKAN İLE HÜSEYİN ÇAMAŞ A AİTTİR..O futbolcular hakkında neler olabilir veya neler oldu derken şu hususu unutmamak lazım..Adaleti dağıtması gerekenlere baskı yapan Bafralılarında en az onlar kadar suçları olduğuna inanıyorum..
 
Dış transfer olarak gelen hocalarımızın onlar hakkında ise neler düşündüğünü inanın bende bilmiyorum ve sormakta istemiyorum..Ama bu konuda yakın zamanlarda geniş çaplı bir yazı yazmak istiyorum ve yazacağım.
 
Bazı yorumlarda ise şu andaki takımımızın nasıl bir başarı veya başarısızlık getireceğine dair yorumlar gelmekte, bu konuda görüşlerimi daha önceki yazılarımda görüşümü açıklamıştım, oradan okuyabilirsiniz. Söyleyemediklerim ve yazamadıklarım üzerine gelen yorumlar üzerine ise söyleyebileceğim şudur, geçmiş yazılarım bu konuda en iyi cevabı verecektir.
HER DURUMU KENDİNE YONTMAYA ÇALIŞAN KİŞİLER, FUTBOL ADINA BAFRAYA ÇOK ZARAR VERMEKTEDİR… SAYGILARIMLA…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.