Öne Çıkanlar Kavun fidesi Mustafa Candal görevi devraldı
banner798

Bakan Koca vefat sayısını açıkladı

Corona Türkiye tablosu il il nasıl? Koronavirüs Türkiye illere göre vaka sayısı kaç? soruları tüm vatandaşların gündeminde. Koronavirüs tablosu Sağlık Bakanı Koca tarafından günlük olarak açıklanıyor. Son olarak dün yapılan Bilim Kurulu toplantısının ardından basın açıklamasında bulunan Bakan Koca, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere vaka sayısının çok olduğu iller için corona yoğunluk haritasını da gösterdi.  Bakan Koca, bu akşam ise son 24 saatteki Türkiye'deki Coronavirüs vaka ve ölüm sayısını açıkladı. 11 Nisan Corona Türkiye tablosu haberimizde.

CORONA VİRÜS TABLOSU 11 NİSA

11 Nisan Coronavirüs tablosu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından resmi Twitter hesabı üzerinden duyuruldu. Bakan Koca " Vaka sayımız, test sayısındaki artışla birlikte, öngörülebilir düzeyde artıyor. Bu artış, yoğun bakım sayısında gerçekleşmiyor. Tanıda daha hızlıyız, tedavi erken başlıyor. Türkiye tedavide ciddi başarı gösteriyor. Asıl başarı virüsten korunabilmekte" dedi.

BİN 101 CORONA VİRÜS HASTASI HAYATINI KAYBETTİ, TOPLAM VAKA SAYISI 52 BİN 167

Bakan Koca'nın açıkladığı

covid19.saglik.gov.tr'deki son koronavirüs tablosuna göre, bugün yapılan 33 bin 170 testten 5 bin 138'i pozitif çıktı, 95 hasta da hayatını kaybetti. Toplam hasta sayısı 52 bin 167 oldu. Toplamda bin 101 hasta koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Yoğun bakımdaki hasta sayısı bin 626, entübe edilmiş hasta sayısı bin 21 oldu. 2 bin 965 hasta da iyileşti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.