Öne Çıkanlar Yaşar Saydam Silahlı çatışma
banner797

Samsun için kar ve yağmur bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara, Ege (Afyon hariç), Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Batı Karadeniz kıyıları Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun (Van ve Hakkari hariç) aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların Güney Ege kıyıları, Akdeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ VE RÜZGAR UYARISI

Meteoroloji tarafından kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısında bulundu. Uyarılarda şu ifadeler kullanıldı:

Batı Karadeniz: Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde kıyı kesimlerinin karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyılarında yağmur, iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; doğusunun iç kesimlerde güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Bafra için Hava tahmini

Samsun Merkez için hava tahmini

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.