Öne Çıkanlar TÜGİK Kavun fidesi
banner798

Bakan, valiyi teyit etti! Bizi denizaltılarla izlediler

Slovenya'da düzenlenen bir forumda 15 temmuz darbe girişimiyle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Dışişleri bakanı Mevlüt Çavuşoğlu 15 temmuz gecesi Samsun'da bulunduğunu ve darbecilerin konutunu denizaltilarla izlediğini söyledi.
Kısa bir süre önce bir toplantıda Samsun Valisi İbrahim Şahin tarafından dile getirilen konu Samsun'da tartışma konusu olmuş ve Samsunlular bu iddia sonrası farklı görüşler ortaya koymuştu.

Bakan Çavuşoğlu'nun yurt dışında yapmış olduğu bu açıklamaların ardından Samsun Valisi İbrahim Şahin'i teyit etmiş oldu. Foruma katılanlar ise Bakan Çavuşoğlu'nun bu söylemi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, bakanın bu açıklamalarının ardından konunun nasıl bir ivme kazanacağı ise şimdiden merak konusu oldu 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.