Öne Çıkanlar Kavun fidesi Mustafa Candal görevi devraldı
banner797

Galip Öztürk Yeniden Yargılama Kararı Yok Sayılıyor

FETÖ savcısı Muammer Akkaş'ın hazırladığı iddianamelerle yargılanan ve yeniden yargılama kararları olmasına rağmen, bu kararların yok sayıldığını söyleyen Galip Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Derdimi size anlatmaktan başka yol bulamıyorum" dedi.

FETÖ mağduru olduğu ve yeniden yargılanma kararının olmasına rağmen, yeniden yargılanmadığını FETÖ savcısı Muammer Akkaş'ın hazırladığı iftiralarla dolu dosya nedeniyle mağdur edildiğini kaydeden Galip Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendiği açıklamasında şunları dile getirdi.

"Militan savcı Muammer Akkaş tarafından hazırlanan iftiraname dosyalarla ilgili yeniden yargılanma ve FETÖ mağduru olduğumuza dair mahkeme kararlarımız var. Ve hukuk mücadelemiz devam ediyor. Paralelci militan savcı Muammer Akkaş'ın iftiraname dosyaları yüzünden mağduriyetim hala devam etmektedir. Mahkemelerdin verdiği yeniden yargılama kararları yok sayılıyor. İftiraya uğradığımı ortaya çıkartacak hukuki yollar işlemiyor. Derdimi size anlatmaktan başka yol bulamıyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.