Öne Çıkanlar istanbul Süper
banner798

Karaaslan Kadın Zirvesi`nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da konuşma yaptığı zirvenin ortak mesajı, dünyada kadının sosyal ve ekonomik olarak güçlenmesi oldu. Samsunlu girişimci kadınlarında stant açtığı organizasyonda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun’u ve girişimci kadınları yalnız bırakmadı.

20’ye yakın ülkeden, farklı meslek gruplarından 135 girişimci kadın, 2.Uluslararası İş’te Kadın Zirvesi kapsamında buluştu. Organizasyona ev sahipliği yapan AK Parti, Bakanlarıyla ve vekilleriyle girişimci kadınlarının yanındaydı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu da girişimci kadınlarına destek verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı ve Malatya Milletvekili Öznür Çalık, AK Parti Grup Başkanvekili, Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz ve çok sayıda Milletvekili programdan sonra girişimci kadınların fikirlerini ve ürünlerini sergiledikleri stantları gezdi.Samsun standının göz doldurduğu organizasyonda girişimci kadınlar ve vekiller bol bol fotoğraf çektirdi.

ENGELLİ GENÇ KIZIN CUMHURBAŞKANI SEVGİSİ

Organizasyonda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 18 yaşındaki engelli genç kız Feyza Şık’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan özlemini de sona erdirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanıştırılmak üzere Samsun’dan gelen engelli genç kız Feyza Şık, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşısında görünce mutluluk gözyaşları döktü.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.