banner798
Yazdığım bazı yazılarda hiç ummadığım tepkilerle karşılaşabiliyorum ve ortak noktalarına baktığım zaman zihniyetin hep aynı olduğuna şahit oluyorum.

Bu tepkiyi gösterenlerin hakettiğini değil haketmediği paranın peşinden koşmasından kaynaklandığı gün gibi aşikarken bazı kurnaz ve gelecektede bende böyle menfaetlenirim düşüncesinde olanların bunlara arka çıkmalarıda işin başka bir boyutu  olarak düşünün ki genel manada yazdığım yazıyı birileri üstene almayı vazife ediniyor.

Bu takımın küme düşmüş olduğunu unutarak lider takım topcusu gibi faaliyet yürütülmesinede bir anlam veremiyorum..Ahlak anlayışının egemen olduğu ve herşeyin şeffaf olduğu bir sportif yapılanma yaratmadığımız sürece bu kaos devam edecektir..Eş dost hatırı ve korkularla yaratılan futbol ortamında dürüstlüğü inşaa etmediğimiz sürece sadece menfaati doğrultusunda kulis yapanların ekmeğine yağ sürmüş olacağımız gibi kendi durumunun farkında dahi olmayanların esiri haline geliriz.

Benim yazılarımdan rahatsız olanların zihniyetini ve korkularını çok iyi biliyorum..AMAÇLARININ İSE EROL SERVET BAĞLARDAN FARKLI OLDUĞUNU DA SANMIYORUM..BURADA BİR KAÇ YAŞANMIŞ ÖRNEKTE YAZABİLİRİM,, AMA SONRAYA KALSIN..Dürüst ve temiz futbol anlayışından rahatsız olanların yapabilecekleri bafranın kaderini tayin edip etmeyeceğine karar verecek mercideki insanların çok dikkatli olması gerekir..

Bizler bafrayı bu kişiler mahvediyor derken ,,banane diyerek duvar arkasına saklananların sporumuza verecek hiç bir şeyleri olmadığı gibi bafra içinde tehlike arzetmeleri kaçınılmaz olacaktır..Bundan sonraki günlerde ben şahsım nedim hoca olarak zihni başkanı devamlı aydınlatacağım ve futbol adına desteklerimi bilgilerimi aktaracağım buda böyle biline...SAYGILARIMLA...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.