Öne Çıkanlar Binali Yıldırım banknot
banner797

Bölge Hastanesi Harabe Olmaktan Kurtulacak…

Bafra Gazeteciler Dernek Başkanı İbrahim Alaçamlı Sosyal Medya Hesabından CANLI Yayınından Yaptığı yayınlarla gündeme dair açıklamalarda bulunuyor.

Başkan Alaçamlı gündeme dair yaptığı canlı yayınlar ile halka hitap gündemin nabzını tutuyor.

Bu haftaki Canlı yayında da binlerce kişiye seslenen Başkan İbrahim Alaçamlı, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile yaptığı özel röportaj ile Samsun ve Bölge Halkını önemli bilgiler ve müjdeler verdi.

Bu bilgileri canlı yayında anlatan Başkan Alaçamlı Bugün Köşe yazısında da değerlendirdi.

İşte Bafra Gazeteciler Dernek Başkanı İbrahim Alaçamlı`nın yazısı ve videosu

Haberin videosu için tıklayın..

Sevgili okurlarımız:

Bugün Samsun İlçeleri ve Bafra’mız için müjdeli haberleri sizlere duyurmaya çalışacağım.

Sizlerden ricam yazıyı sonuna kadar okuyun.

Gerçi biz pek okumayı sevmeyiz de!

Sevgili okurlarımız Sayın Vekilimiz Orhan KIRCALI Kardeşimle Bölgemizde ki gelişmelerle ilgili uzun uzadıya telefon görüşmeleri yapıyoruz.

Sayın Vekilimiz KIRCALI ‘afaki’ konuşmuyor.

Ne yapılmış ise bu hizmetleri bizim ile paylaşıyor.

Kendisine Çok teşekkür ediyoruz.

Sevgili Okurlarımız:

AK Parti Samsun Milletvekili ve Adalet Komisyonu üyesi Orhan Kırcalı’nın Samsun’a, ilçelerine ve Bafra’ya olan hizmetleri aralıksız devam ediyor.

Samsun ve ilçelerine Sağlıktan eğitime, ulaşımdan sanayiye kadar pek çok alanda hizmetlerin getirilmesine katkı yapan Kırcalı; Bafra’da ise 19 Mayıs Bafra arası karayolu aydınlatması, Ağız ve Diş sağlığı Hastanesi SGK Binası, Hükümet konağı, İş-Kur binası, Deniz Feneri ve pek çok tarihi eserin restorasyonu, Eczacılık fakültesi, pek çok yeni okul, Alaçam ve Yakakent’in doğal gaza kavuşturulması gibi hizmetlerin getirilmesine öncülük etti.

TOFAŞ KAVŞAĞI ÜST GEÇİT BAŞLIYOR

Pek çok defa can ve mal kaybı ile sonuçlanan trafik kazalarının olduğu Tofaş kavşağı mevkiinde üst geçit yapılması uzun yıllar Bafralıların gündemindeydi.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı seçildiği ilk günden itibaren bu konuya karşı duyarlı davranarak problemin peşini bırakmadı. Ulaştırma Haberleşme ve alt yapı eski Bakanını problemin olduğu yere kadar getirdi ve birlikte incelemeler yaptı.

Vekil Kırcalı, bakanın değişmesine rağmen ısrarlı çalışmalarını sürdürdü. Vekil Kırcalı ile yaptığımız görüşmede yaptığı açıklamada tüm işlemlerin tamamlandığını ve üst geçit’in yapımına başlanmasında son aşamaya gelindiğini söyledi.

Bu güzel müjde ve hizmet için Hemşehrimiz Orhan Kırcalı’ya teşekkür ediyoruz.

BÖLGE HASTANESİ HARABE OLMAKTAN KURTULACAK…

Tüm Bafralıların bildiği bir gerçek var. Tütün koçanlarından kesilen paralar, çocuklarımızın harçlıkları ve tüm Bafralıların bağışları ile başlayan Çetinkaya sırtlarında ki bölge hastanesi ne yazık ki yarım kalmıştı.

Milletvekili Kırcalı ilk günden itibaren buranın bu durumdan kurtulması için çok ciddi çabalar harcadı. Önce Sağlık bakanlığına yapılmış olan tahsisi yaparak Orman Bakanlığa devrettirdi.

Sonra ise Orman Bakanlığından Milli eğitim Bakanlığına tahsisini sağlayarak buranın Bir Eğitim merkezi olmasının önünü açtı. Bu çalışmalar sırasında evrakları bürokratların önünde, masasının üstünde kalmasının önüne geçmek için işlemleri bizzat bakanlıklarda takip ederek.
Eğitim kampüsünün önünde ki tüm engelleri kaldırdı.

Çetinkaya’da bulunan ve çürümeye terk edilmiş bina ve etrafı artık eğitime yani geleceğimiz olan çocuklarımıza hizmet verecek. Samsun Milletvekili hemşehrimiz Orhan Kırcalı beye bu müjdesi ve hizmeti için Bir kez daha teşekkür ediyoruz.

SGK BİNASI – AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ- HÜKÜMET KONAĞI

Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı ve şimdiki İç işleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık eski Bakanı Ahmet Demircan ile yaptığı istişareler sonucunda Bafra’ya SGK Binası kazandırdı.

Şimdi ise Hükümet konağı ve Ağız ve diş Sağlığı Hastanesinin inşaatlarına başlandı. Millet Bahçesi ve İŞ-kur binası ise ilçemize kazandırılmış olacak.

Bu önemli hizmetler için hemşehrimiz Orhan Kırcalı’ya Ne kadar teşekkür etsek azdır.

CUMHURBAŞKANIMIZ DOĞU AKDENİZDE TAVİZ VERMİYOR

Samsun Milletvekili ve Adalet Komisyonu Av.Orhan Kırcalı ülke meseleleri hakkında ise şunları söyledi: “ Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizin her meselesi ile bizzat ilgileniyor.

İlimiz ve ilçelerimizde ki yapılan her hizmetin asıl mimarıdır. 18 yılda ülkemizi bir dünya devleti haline getirmiş, her zorluğu ve engelli aşmıştır.

Ülkemize yönelik iç ve dış tehditlere boyun eğmemiş milletimizin iradesine sahip çıkmıştır. Bunu 15 Temmuz hain FETÖ darbe teşebbüsünde, Suriye’de, Libya’da ve terörle mücadelede ortaya koymuştur.

Bugünde Doğu Akdeniz’de milletimizin haklarını sonuna kadar tavizsiz bir şekilde korumaktadır. Savunma sanayinde geldiğimiz nokta ortadadır. Yerli ve milli silahlarımızı üretiyoruz. Pandemi sürecinde hastanelerimiz ve sağlık alt yapımızın ne kadar güçlü olduğu ortaya çıkmıştır.

Bu vesileyle Sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Ulaşımda duble ve oto yollar, hızlı trenler, hava alanları ve limanlarımız ile tam bir devrim gerçekleşti. Her ilimizde üniversite kuruldu. Öğrencilerimiz için yurtlar yapıldı.

Kısacası her alanda onlarca yıldır yapılamayanlar yapıldı. Tüm bunlar Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eserleridir şeklinde duygularını dile getirdi.

BİZDE GÖREVİMİZİ YAPMALIYIZ

Sevgili okurlarımız:

Hani derler ya ‘ Kırcalı Ne Yaptı ki’?

İşte Kırcalı’nın Hizmetleri.

Bu arada Sayın Kırcalı Samsunumuza ikinci Tıp Fakültesi kurulma aşamasının sonuçlandığını Sayın Cumhurbaşkanının bu dosyayı imzaladığını ifade ettiler.

Biz de inanıyoruz “Samsun’a ikinci tıp fakültesi kurulması sağlık şehri kimliğine katkı sunacak”

Sayın Kırcalı bu konuda çok sevinçli olduklarını başta Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan olmak üzere Tüm Vekiller ile birlikte Samsun’a ikinci Tıp Fakültesini kazandırmanın onurunu yaşadılar.

Bakın bu palavra değil.

Ak Parti Samsun Milletvekili Bafra’lı Hemşehrimiz Orhan Kırcalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile Samsun Üniversitesi bünyesinde tıp fakültesi kurulması kararının Resmi Gazete’de yayımlanmasına ilişkin, “Samsun’a ikinci tıp fakültesi kurulması sağlık şehri kimliğine katkı sunacak.” dedi.

Bizler de bölge halkı olarak Sayın Vekillerimize çok teşekkür ediyoruz.

Hani bir söz vardır ” EKMEK ASLANIN AĞZINDA”

O söz artık mazide kaldı.

Şimdi ekmek “ASLANIN MİDESİNDE”

Demem o ki İkinci Tıp Fakültesi ile Samsun Aslanın Midesinden Aslan Payını Kaptı.

Esen Kalın…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.