Öne Çıkanlar Yaşar Saydam başdanışman alev dedegil
banner798

Yılport samsunspor' da hedef zirve !

Aslında bazı spor yazarları; bu başarıyı fazla büyütmemeyi,abartmamayı dile getirmişler de; bence o kadar da basit değil bu görüş ! Asıl umursanmayacak ve kaale alınmayacak konu, karşındaki rakip her kim olursa olsun; o rakibi asla küçmsememek, erken havaya girmemek ve özverii bir oyun sergilemektir ki, Samsunspr bu özelikerini genelde sahaya yansıtarak net bir galibeti hakkıyla, çabasıyla almıştır.

Diğer önem bir konu ise; hastalığını yenen Başkan Yükse YILDIRIM' ın, Bursaspor maçındaki o 3-' 0' lık mağlubiyet sonrası gösterdiği haklı tepkiler ve verdiği gözdağı, önemli ölçüde işe yaramış ki; takım elinden geleni Balıkesir maçında yapmaya çalıştı.

Nadir' in gol sonrası yaptığı o işareti bazları, taraftarlara yapıldığını belirtti ancak Nadir; o hareketi taraftarlara değil, Balıkesirlilere yaptığını açıkladı ki; bence hiç bir futbolcu ister haklı ister haksız da olsa, o tür hareketleri yapmamalı.

Senin; bir futbolcu olarak aslî görevin bu değil; nedir o zaman, sporculuk ahlâk ve dik duruşluluk, uyum, sevgi ve saygıdır. Sende bu özelikler var zaten ama o hareket sana hiç yakışmadı ve bir özür borçlusun bir oyuncu olarak!

Hiçbir futbolcu; bu şanlı kulübün üstünde değildir ve olamaz da. Samsunsporlu olmak; efendiliğin, dürüstlüğün, başarının ve en önemlisi de formanda taşıdığın o anlamlı armanın içerdiği öneme haiz olmakla eş değerdedir!

Ve bu dediğim özellikler; sadece Nadir değil, tüm Samsunlu futbolcu içindir. Bu büyük takımı, bu şanlı, şerefi takımı hiç kimsenin küçük düşürmeye ve ya nlış yapmaya hakkı yoktur !

Yılport Samsunspor; liderle arasında 3 puan ve averaja 8. sıradan beşinci sıraya ve 24 puana yükseldi ama bazı takımların eksik maçları da var. Bunu dikkate almamız, daha çok çaışmamız ve seri gaibiyetler elde etmemiz gerekli ve de şarttır.21 Aralık Pazartesi günü, saat 16 ' da oynayacağımız Boluspor maçını mutlaka almalıyız.

Eğer zirveyi, Liderliği ve Süper Lig' i hedefliyorsak ki hedefliyoruz; o zaman bu performansı daha da çok katlamalıyız. Daha özverili, hırslı, bilinçli, göze hoş gelen bir futbol oynamalıyız.

Ertuğrul Sağlam; geçmişi başarılarla dolu, örnek bir şahsiyettir ve mutlaka bu futbolculardan en iyi verimi de alacaktır, alması da âcilen şarttır ! Yoksa,yine "ah" ları, " vah " ları oynarız ki; bu da bize hiç yakışmaz.

Bir de devre arasında en az 4 futolcu transfer edilmeli bence. Zira; takımda bazı aksayan mevkiler var ve bu boşluklar, en verimli transfrlelere telâf edilmelidir.

Yüksel bey başkanımız ve yönetiminin de bu transferleri yapacakları konusunda duyumlar da alıyoruz ama son sözü; bu konuda Ertuğrul bey hocamız ile kulüp başkanımız sayın Yüksel Yıdırım ve ekibi verecektir.

Yılport Samsunsor a başarılar dilerim.

Saygıarımla.

Oktay ZERRİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.