Öne Çıkanlar bafra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan
banner797

Türkiye Güncel Korona Virüs Tablosu

. Sağlık Bakanı Koca, 2 Eylül Çarşamba günü corona virüsü tablosunu paylaşarak 45 vatandaşımızın vefat ettiğini ve bin 596 yeni vakanın tespit edildiğini açıkladı. Koca, "İstanbul, Trakya ve Ege Bölgesi'nde ciddi bir artış yok. Son dönemde en fazla artış Ankara'da" ifadesini kullandı.

 Bugünkü hasta sayısı bin 596. Ölen kişi sayısı 45. Bugün toplam test sayısı 107 bin 927. Bugün iyileşen hasta sayısı 947. Bu dönemde toplam ağır hasta sayısı bin 17. Binin üzerine bugün çıkmış olduk.

* Hastalarda zatürre oranımız ise her geçen gün uyguladığımız tedavilerle, erken başlandığında sonuç aldığımızı görüyoruz, yüzde 7.6’ya düşmüş oldu. 14 Mart – 1 Haziran arasında vefat eden hastalarımızın yaş ve cinsiyete göre dağılımını görüyoruz. Yaş arttıkça kadın ve erkeklerde vefat oranı dramatik şekilde artıyor.

Anahtar Kelimeler:
KoronaVeri Tablasu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.