Öne Çıkanlar Samsun Kızılırmak Deltası Kuş cenneti
banner798

15 Temmuz`da Meydanları dolduralım

 Öncelikle 15 Temmuz FETÖ Hain Darbe girişiminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı Rahmet ve Minnetle anıyoruz

15 Temmuz Milletimizin Birlik ve Bekasına kast eden hain fetullahçı Terör Örgütü tarihimizin en kanlı darbe girişimde bulundu. Ancak Bu Asil millet 15 Temmuz 2016 gecesinde sokaklara ve meydanlara inerek imanından aldığı güç ile namlulara, tanklara, helikopterlere, uçaklara karşı durarak bu oyunu bozdu.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli duruşu ve Hükümetimiz ve Milletimiz ile Muhalefetin kararlı tutumu ile bu hain darbe önlendi. Ülkemizi karanlık yarınlara götürmek isteyen hainler Milletin tokadını en iyi şekilde yedi.

15 Temmuz'un ve bağımsızlık mücadelesinde şehit olanların hiçbir zaman unutulmayacağını bir kez daha göstereceğiz. Dualarımızla onları yeniden anacağız. Bafra`daki yerimiz 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda saat 20.00’de olacaktır. Halkımızla hep birlikte orada olmayı bekliyoruz.

FİKR-İ ASIM Fikir ve Düşünce Derneği

Bafra İlçe Başkanı

Erkan UYANIK

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.