Öne Çıkanlar futbolcu Aşkın Yeter 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları
banner797

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan: Topu gelse bölemez

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun'un Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın düzenledği programda dernek başkanları, STK temsilcileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Bölücü terör örgütü FETÖ'ye yönelik gerçekleşen operasyonlara değinen Çiğdem Karaaslan, "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde, milletimizin birlik ve beraberliği ile ülkemizde terör artık köşeye sıkıştı. O ya da bu örgüt ayrımı yapmaksızın, ihanet içerisinde olan bütün terör yapıları ciddi kayıplar veriyor. Bir var olma mücadeleleri var ama bunu başaramayacaklar. Milletimiz, sınırlarımızda da sınır ötemizde de tek yürek olmuş durumda. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkesi etrafında bütünleşen aziz milletimizde bu birlik ve beraberlik oldukça, biri ikisi değil, hainlerin topu gelse bizi bölemez, parçalayamaz" dedi

BAŞKAN TŞÇI: İHANETİN BEDELİ ÖDENECEK

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, konuşmasında 15 Temmuz gecesi ve sonrasında sağlanan birlikteliğe dikkat çekerek, "Türk Milleti, demokrasisine, milli iradesine sahip çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın o gece televizyon ekranlarından söylediği 'Milletin gücünün üstünde güç tanımıyorum' sözünün ne kadar doğru olduğunu sadece içimizde hainler değil, dışarıdaki hainler de gördü. O gece devlet yönetimine el koyma hayalleri kuranlar, bu ülkede Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin, Türk Milleti gibi vatanına aşık bir milletin olduğunu unuttular. Şimdi de bu ihanetin bedelini ödeme zamanı. İhanetin bedelini ödüyorlar, ödeyecekler!" dedi.





Anahtar Kelimeler:
SamsunKaraaslan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.