Öne Çıkanlar ankara ak parti
banner797

Alaçam Anaokulu Yine Büyüledi

Alaçam Anaokulu’nun düzenlediği Anneler Günü programı bu yılda gelenleri hem duygulandırdı hem eğlendirdi.

Alaçam Anaokulu bu yıl da şehit ailelerini unutmadı. Jandarma Komutanlığının desteğiyle Alaçam’da ikamet eden şehit ailelerinin program düzenlendi. Alaçam Anaokulu Minik öğrencileri Şehitlerimizi tanıtıcı sunum ve ardından şehit annelerinin ellerinden öpüp karanfil vermeleriyle salonda duygulu anlar yaşatarak herkesi büyüledi. Anaokulu altı sınıfın ve İngilizce Kulüp Sınıfının yaptığı gösteriler ve sunumlarla konukları büyülemeye devam etti.

Etkinlikte Konuşma Yapan Okul müdürü Nagihan ÇAĞLAK BAY "Annelik bir ruh,bir şuurdur.Dünyada hiçbir varlığa bahşedilmeyen insanüstü duyguların bir gönülde toplanıp orada tezahür etmesidir.Bir kere tuttuğun o minicik eli, hayatın boyunca bırakmamak ve onu kimsenin sevemeyeceği kadar sevmektir."şeklinde konuştu.

Program sonunda şehit ailelerine özel ikramlar ile özel bir gün yaşamaları sağlandı.

Etkinliğe Alaçam Kaymakamı Fikret ZAMAN, Emniyet Müdürü Erol Can KESKİN, İlçe Jandarma Komutanı Samet KURUÇELİK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai TURAL, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cansu Keskin KARAASLAN , Toplum Sağlığı Müdürü Ertan BAŞ, Kurum Müdürleri,Şefler ,Şehit aileleri, Öğrenci Velileri ve çok sayıda özel davetli katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.