Öne Çıkanlar Salı Altyapı
banner798

Alaçam'da babasını öldüren şüpheli yakalandı

Samsun’un Alaçam ilçesinde oğlu babasını pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Alaçam Gökçeboğaz’da ikamet eden baba Yaşar A. (47) ile oğlu D. A. (23) henüz nedeni bilinmeyen sebepten dolayı tartışma yaşadı.

D.A., tartışma sonrası babasına pompalı tüfekle evin havlusunda ateş etti, yaralı kaçan baba Y.A. ana yola doğru kaçmaya çalışan babasına arkasından ateş etmeye devam etti.

Olay yerinde babaannesi S. D.’a (68) pompalı tüfeğin dipciği ile vurarak başından yaraladı, babasının durduğu evi de ateşe vererek olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine itfaiye, jandarma ve ambulans ekipleri sevk edildi.

Ambulans ekiplerinin yaptığı incelemede baba Y. A.n’ın olay yerinde öldüğü otopsi için ise Samsun Adli Tıp morguna gönderildiği öğrenildi.

Babaanne S.D.'nin Bafra Devlet Hastanesinde tedavisi devam ediyor.

İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler babasını öldüren, babaannesini yaralayan şüpheli 2 çocuk babası D. A. Etyemez Mahallesinde otomobille kullandığı silahla yakalandı.

Jandarma tarafından gözaltına alındı.

Anahtar Kelimeler:
AlaçamBafraSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.