Öne Çıkanlar istanbul Süper
banner798

Başkan Köse, Doğan'ın adaylığı ile ilgili açıklama yaptı

Başkan Mehmet Köse," AK Partimizin Değerli Mensupları, Ülkemize ve Milletimize hizmet yolunda müttefikimiz Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Vekili ve Yöneticileri, Kıymetli Basın Mensupları, Sizleri en kalbi duygularımızla, sevgiyle - saygıyla selamlıyorum. Bizler siyasi hayatımız boyunca davamıza ve milletimize hizmet dışında bir gaye taşımadık. Milletin ve Milli iradenin üzerinde bir güç tanımadık. 
AK Parti olarak 3 Kasım 2002 seçimlerinden bugüne kadar tüm milletvekili, Cumhurbaşkanlığı, mahalli idareler seçimlerinden ve halk oylamalarından Partimizi hep birinci olarak çıkartan Milletimize bir kere daha şükranlarımızı sunuyorum." 

Köse," Hem AK Parti, hem Cumhur İttifakı olarak 14 Mayıs TBMM seçimlerinde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bize güvenoyu veren milletimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum.Milletimizin tüm seçimlerde teveccühüne mazhar olmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Milletimizle birlikte büyük başarılara imza attık, birçok başarı hikayesi yazdık.Şimdi önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var. Yine ve yeniden bir başarı hikayesi yazacağız.Yine ve yeniden Karadeniz’in medar-ı iftiharı Samsun’umuzda bir destan yazacağız. Tüm seçimlerde olduğu gibi yine sayın Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vermek için çalışacağız. Çok çalışacağız... " dedi.

Mehmet Köse," Sayın Cumhurbaşkanımızın takdir ve tensipleriyle Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olarak gösterilen Sayın Halit Doğan Başkanımıza öncelikle hayırlı olsun diyorum.Kendisiyle birlikte AK Belediyeciliğin hizmetlerine kesintisiz devam edeceğiz. Samsunumuzu geldiği noktadan daha ileriye taşımak için hep birlikte el ele vererek omuz omuza vererek tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte tüm gönüllere talibiz. Başta Büyükşehir olmak üzere Cumhur İttifakı olarak rekor oy oranları ile 18’de 18 yapmak için durmadan yorulmadan çalışacağız. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, tüm Samsunlu hemşehrilerimize selam ve saygılarımızı sunuyorum." şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Halit DoğanMehmet Köse
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.