Öne Çıkanlar Salı Altyapı
banner798

Başkan Yılmaz : Bu milleti asla bölemeyeceksiniz

FETÖ'nün 15 Temmuz akşamı yaptığı darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanlara inen Samsunlular 20'nci günde de alanları boş bırakmadı. Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'da Terme ve Samsun meydanındaki demokrasi nöbetlerine katıldı. Terme'de katıldığı demokrasi nöbetinde bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, "Ey küresel şer güçler ve onun FETÖ gibi yerli uşakları, milletimiz 7'den 70'e hergün meydanlarda. Asla amacınıza ulaşamayacak bizi bölemeyeceksiniz. Hani derler ya bir tükürükte boğuldular, işte milletimiz onları bir tükürükte boğdu, rezil oldular. Çünkü onlar rezil olmaya değer insanlar" diye konuştu.

Türk Milleti'nin 15 Temmuz'da bir tarihe imza attığını kaydeden Başkan Yılmaz, "Allah bize bir daha 15 Temmuz gibi bir kabus gecesini tekrar yaşatmasın. Bizim için kutsal olan Peygamber ocağımızın içine sızarak bu milletin parasıyla alınan silahları millete doğrultular. Bu ne kadar büyük bir kahpelik. Utanç duyuyoruz o hainlerden ancak bu olay Türk Milletinin demokrasi dersini tüm dünyaya gösterdi. Bir avuç eşkiyanın karşısına dikilen halk darbeye kalkışanlara 'hayır dur yapamazsın, benim demokratik hakkımın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın üzerinde bir güç tanımıyorum' demiştir. Bu millet yeniden bir tarih yazdı. Milli Birliğimizle tek yumruk olduk" dedi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz, meydandaki kalabalığı kendi cep telefonlarıyla görüntüledi.

MİLLİ İRADE NÖBETİ HATIRASI

Terme'deki demokrasi nöbetinin ardından Vali İbrahim Şahin ve Başkan Yılmaz, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda nöbet tutan vatandaşlarla buluştu. Alana girişte İlkadım Gençlik Merkezi tarafından yaptırılan "Milli İrade Nöbeti Hatırası" yazısının önünde gençlerle fotoğraf çektiren Vali Şahin ve Başkan Yılmaz, daha sonra vatandaşlarla birlikte nöbetlerine devam etti.






Anahtar Kelimeler:
SamsunBaşkan Yılmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.