Öne Çıkanlar Salı Selami Altınok
banner798

Başkan Yılmaz'dan, yol müjdesi

Samsun'da 17 ilçenin tamamında grup ve ara yolları yeni bir görünüme kavuşturmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 25-30 sene dayanıklı beton yol seferberliğini sürdürüyor. Bu kapsamda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, beraberindeki ekiple birlikte Samsun'un Vezirköprü İlçesi'ne bağlı Kızılcakoru, Aydınlık, Teperük, Bektaş,Başfakı, Küçük Kale ve Büyük Kale mahallelerinin grup yollarını inceledi.

Kurban Bayramı öncesinde beton yol çalışmalarına başlanacağını belirten Başkan Yılmaz, "Gece gündüz tüm ekibimizle birlikte Samsun'un her metre karesine hizmet etmenin gayreti içindeyiz. Benim köyümde ve mahallemde yolum ve suyum ile ilgilenilmedi diyen bir tek kişi bile olmaması için bütün gücümüzü kullanıyoruz. Tüm sorunları yerinde görüp ona göre yapılması gerekenleri yapıyoruz. Bu nedenle bugün de Samsun'dan çıkıp buraya geldik. Neler yapacağımızı yerinde planlayalım istedik. Allah'ın izni ile beton yol çalışmalarına Kurban Bayramı'ndan önce başlayacağız. Toz, toprak, çamur derdini bitireceğiz" diye konuştu.



Anahtar Kelimeler:
SamsunBaşkan Yılmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.