Öne Çıkanlar murat kurum recep tayyip erdoğan
banner798

Başkan Yılmaz, gemi dümenine geçti

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz daha sonra beraberince ki heyetle beraber sıcak asfalt ile kaplanan 18 kilometrelik kanyon yolunu inceledi. Başkan Yılmaz daha sonra Şahinkaya Kanyonu'ndaki turlar için alınan Samsunum-3 Gemisi ile kanyon gezintisi yaptı. Başkan Yılmaz, geminin kaptanından kısa bir süreliğine dümeni devralarak kaptanlık yaptı.

Şahinkaya Kanyonu'nun sadece Samsun değil Türkiye için önemli bir değer olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, "Burası Allah'ın bize behşettiği doğa harikası bir yer.Biz burayı turizme kazandırdık ve şuan yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. İstanbul Boğazı'nın derinliğinin iki üç katı bir derinliğe sahip bir yer. Masmavi suların sarp kayalıklar arasında kendine yol bulduğu bu gizemli alan heybetiyle bizi olduğu gibi herkesi büyülüyor" dedi.

Başkan Yılmaz'a incelemeleri sırasında Vezirköprü Belediye Başkanı Sadık Edis, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Turan Çakır ve Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk da eşlik etti.






Anahtar Kelimeler:
SamsunBaşkan Yılmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.