Öne Çıkanlar Salı Altyapı
banner798

Başkan Yılmaz: Sahiller yok oluyor diye yayagara koparanlar bunları iyi görsün

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, son rötuş çalışmalarının yapıldığı Çobanlı Halk İskelesi'ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Yaklaşık 4 milyon TL'ye mal olan 400 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğindeki iskeleye Samsunum-1 Gemisi'nden daha büyük tur gemilerinin yanaşıp bağlanabileceğini belirten Başkan Yılmaz, "Her hangi bir fırtına anında deniz taşıtlarının sığınabileceği iskele veya rıhtımlar yapmadığımız için halkımız deniz taşıtlarını yeterince kullanamıyordu. Deniz taşıtı kullanmayan sahil kenti olur mu? Biz bu iskele ile hem şehrimizi denizle buluşturuyoruz hem de insanlarımıza gerçek bir sahil kenti havasını yaşatıyoruz. Sahiller yok ediliyor diyerek yaygara koparanlar bunları iyi görsün. Biz sahili vatandaşımızla buluşturuyoruz" dedi.

Uluslararası yolcu gemilerinin cruise turizmi kapsamında demirleyecekleri iskele olmamasından dolayı Samsun'a uğramadan matadorbet geçtiklerini de hatırlatan Başkan Yılmaz,"Çobanlı İskelesi turizme büyük katkı sağlayacak. Bu iskelemiz sayesinde bir tur gemisi, güvenli bir şekilde insanlara hizmet verebilecek" diye konuştu. Başkan Yılmaz, İskele içinde bir de kafeterya hizmetinin olacağını sözlerine ekledi.






Anahtar Kelimeler:
SamsunBaşkan Yılmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.