Öne Çıkanlar istanbul Süper
banner797

Bolu Beyi Varsa Köroğlu Da Var

Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Tufan Akcagöz, " Başbakan Binali Yıldırım, Bolu'da halka hitap ediyor. Halkı, Bolu Beyi'nin torunları diye selamlıyor. Bolu Beyi'ni biz bir zalim olarak biliyoruz. Halka zulmeden biri olarak biliyoruz. Tarih böyle yazıyor. Halka hitap ettiği meydanın az ilerisinde büyük bir Köroğlu heykeli var. Onun varlığından bile habersiz. Halkın kalbinde taht kuran ve yer edinen, zalim Bolu Beyi değil, Köroğlu'dur. Azıcık tarih bilgisi, bunu bilmeye yeter de artar bile. Ancak, görüyoruz ki o da yok. Sağlık olsun. Anlaşılıyor ki, bu ülkede Başbakan olabilmek için öyle üstün meziyetleri bırakın, basit bilgilere sahip olma yeterliliği de aranmıyor. Gaf üstüne gaf. Bunların gaflarına alışmak öyle kolay değil.

Bugün Alaçam ilçemizin köylerini geziyoruz. Görüyorum ki insanlar mutsuz. Görüyorum ki insanlar eski güzel günlerini arıyorlar. Eski mutlu günlerini arıyorlar. Artık bu topraklarda kimse kavga istemiyor. Kimse terör istemiyor. Millet, teröre bir çare istiyor. 15 yıllık iktidar, bunları çözmek için önemli bir zaman demektir. Çözüldü mü? Çözülemedi. O nedenle, şimdi vaat edilenlerin hepsi tefeffauattır, milletin temel sıkıntılarını çözmek için yeterli değil. " dedi.

Siyasi iktidarın, ülkenin temel sorunlarını görmezden gelerek, gündelik siyasi hesaplar peşinde koştuğuna vurgu yapan Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, " Varsa yoksa Başkanlık. Bizim derdimiz bu mu? Varın gidin, millete sorun. Milletin derdi başka. Millet evini geçindirmek derdinde. Millet, evine aş götürmek derdinde. İnsanların geleceğe dair ümitleri tükeniyor. Asıl mesele bu. Dünyanın saydığı ve kabullendiği bir devlet idik. Şimdi ne olduk? Avrupa ülkeleri bize gıpta ile bakıyordu. Atatürk, bize öyle bir devlet ve memleket bıraktı. Atatürk bize, başı dik bir devlet bıraktı. Şimdi görüyoruz ki, bize kimsenin güveni kalmamış. Tüm bunlardan kurtuluşun reçetesi, mevcut sisteme, yani parlamenter sisteme sahip çıkmaktır. Bunu millet olarak görmek zorundayız. Bu ülkeye Cumhurbaşkanı da lazım Başbakan da. " diye konuştu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.