Öne Çıkanlar TÜGİK Kavun fidesi
banner798

Can dostlar için buluşacaklar

Can dostlar için buluşacaklar

Pet & Kid Fest 2022” Karadeniz 2. Evcil Hayvan ve Çocuk Festivali Samsun'da yağpılacak

Evcil hayvanlar, hayvanseverler ve çocuklar Haziran’da Atakum'da buluşuyor. Samsun Pet & Kid Fest 2022 Karadeniz 2. Evcil Hayvan ve Çocuk Festivali, 23-26 Haziran 2022 tarihleri arasında Samsun Atakum Türkiş'de bulunan Kent Meydanı'nda gerçekleşecek. Samsun'da ikincisi gerçekleşecek olan; özel indirimleri, markaları, onlarca etkinliği ve sosyal sorumluluğu içinde barındıran Karadeniz'in ilgili alanda en kapsamlı ve profesyonel tek festivali gün boyu müzik, çocuklar ve yetişkinler için ücretsiz atölyeler, evcil hayvan ve çocuk oyun alanları, yarışmalar, sahne etkinlikleri, söyleşi ve diğer etkinliklerle devam edecek.

SOKAK HAYVANLARINA BAĞI

Hayvanseverler Grubu Başkanı Yasin Karaahmet yaptığı açıklamada. ''Festival; bebek ve çocukları, evcil hayvanları, hayvanseverleri ve hayvan sahiplerini, ebeveynleri ve yetişkinleri, evcil hayvan sahibi olmaya hazırlanan kişileri bir araya getirecek. Çocuk & Pet ürün ve hizmetleri üreten global, ulusal markalar ve yerel işletmeler stantlarında ziyaretçilerle buluşacak. Bakıma ve ilgiye muhtaç sokak hayvanları için; festival alanında kurulacak mama kumbarasında sponsor markaların ve hayvanseverlerin mama bağışları biriktirelecek ve festivale katılan , sokak hayvanları için düzenli besleme yapan sivil toplum kuruluşları aracılığıyla mama yardımı olarak bağışlanacaktır'' dedi.

Anahtar Kelimeler:
HayvanAtakumSamsunKöpek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.