Öne Çıkanlar Kalp ve Aritmi Tedavi Kliniği Adnan Sarı
banner797

CHP SAMSUN, ADALET MİTİNGİNE HAZIR

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, yirmi günü aşkın bir süredir yürüdüğünü dile getiren Akcagöz, " Genel Başkanımız, adalet için çıktığı yolu tamamlamak üzere. Biliyorsunuz, İstanbul Milletvekilimiz Enis Berberoğlu'nun haksız tutuklamaya maruz kalması nedeniyle Sayın Kılıçdaroğlu böyle bir karar almıştı. Biz de CHP Samsun İl Örgütü olarak Genel Başkanımıza destek olmak amacıyla 29 Haziran'da Düzce parkurunun son bölümünde bu yürüyüşe katkı verdik. Bu tarihi anlara tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadık. Orada insanların emeklerini gördük. Çadırlarda yatan, çadırı dahi olmayan ve gece çayır çimen üstünde kalmak suretiyle bu yürüyüşe katılan insanları gördük. Muazzam bir fedakarlıktır. Tüm bunlar gösteriyor ki, adalete olan özlemimiz bir hayli büyüktür. " dedi.

İstanbul Maltepe sahil alanında gerçekleşecek olan adalet mitingine de Samsun olarak hazırlandıklarını söyleyen Tufan Akcagöz, " Maltepe mitingine katılmak üzere Cumartesi akşamı Samsun'dan, araçlarımızla yola çıkıyoruz. Çorbaya tuz katmak için gidiyoruz. Genel Başkanımıza destek olmak için gidiyoruz. Adaleti aramak için, adalet talebimizi haykırmak için gidiyoruz. Pazar günü Maltepe'de çok büyük bir miting gerçekleşecek. İstanbul İl Başkanlığımızın hazırlıkları tamam. Biz de hazırız. Samsunlu yurtseverler olarak, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı tepkimizi Türkiye ve dünya kamuoyuna duyurmak için Maltepe'de olacağız. Maltepe'de tarih yazacağız. Bu mitingi etkisizleştirmeye yönelik her türlü provokasyon, boşa çıkmaya mahkumdur. Bizlere terörist dediler, akıllarına ne geldiyse söylediler. Adalet istemek, adil bir ülkede yaşamayı istemek teröristlik olarak nitelendirilemez. Maalesef bu saldırgan tutum içinde olanlar, başta Cumhurbaşkanı olmak üzere AKP'li kimi siyasetçilerdir. Yandaş medya da, bu provokasyonun goygoyculuğunu yapmaktadır. "diye konuştu.  

Anahtar Kelimeler:
SamsunChpAdalet Mitingi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.