Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 2017 İşitme
banner798

DUA İLE KRİZİ ÇÖZMEYE ÇALIŞAN TEK ÜLKE BİZİZ

2017 yılının ciddi ekonomik sıkıntıları da beraberinde getireceği konuşulmaktadır. AKP hükümeti, ekonomik sorunlara çözüm bulmak yerine, aklını adeta başkanlık sistemi ile bozmuştur. Halkın gündeminde başkanlık sistemi yoktur. Ekonomik sefaleti halk çekeceğine göre, halkın birinci ve en önemli gündemi ekonomidir. Sunni gündemler yaratılmak suretiyle gerçek gündem unutturulmaya çalışılmaktadır.

Hükümet, doların yükselişini ve ekonominin kötüye gidişini seyretmekten başka bir şey yapmamaktadır. Vatandaşından dua edin diye talepte bulunan Bakanları görüyoruz. Krizi dua ile çözmeye çalışan dünyadaki tek ülke biziz. Vatandaşına, elinizdeki dolarları bozdurun diye tavsiyede bulunan siyasetçileri görüyoruz. Biz de, 17/25 Aralık sürecinde gördüğümüz milyon dolarların bozdurulmasını, kendilerine tavsiye ediyoruz. Bugünden tedbir alınmazsa, krizin teğet geçmeyeceği aşikar olup, sorumlusu da hükümetten başkası değildir.  

Anahtar Kelimeler:
SamsunChp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.