Öne Çıkanlar istanbul Süper
banner798

Emniyet, Bafraspor'lu yöneticileri sahaya almayacak

Emniyetten Bafraspor yöneticilerine engel

Bafraspor’un iki yöneticisi Emniyet tarından sahaya alınmayacak.

Bafraspor futbol takımı sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Yapılan açıklamada 1930 Bafraspor yöneticileri maç gününde sahaya alınmayacağı ifade etti.

1930 BAFRASPOR'DAN AÇIKLAMA

Kamuoyuna Duyurulur;Bafra Sporumuzun 2 Yöneticisi Maçlara Girememe Cezası Almıştır,Başta Başkan Fatih Yıldız Olmak Üzere Bundan Sonraki Maçlara Gitmeme Kararı Yönetimimizce Karar Alınmıştır.

Burası Bafra Bu Takım Bafra’nın Takımı Bizler Her zor Şartlara Göğüs Gerdik ,Emniyetimizin Aldığı Bu Kararı Kabul Etmiyoruz.

Yöneticilerimiz Maç Günleri Emniyette Tutulacaktır.

Acilen Bu Yanlıştan Dönmelerini Diliyoruz,Bafra Halkı Bu Yapılanı Asla Unutmaz Unutmayacaktır.Tarihi Başarılarla Dolu Kulübümüze Yapılan Bu yanlışın Düzeltilmesini diliyoruz,Bizler Yönetim Olarak En Zor Şartlarda BAFRASPOR Kulübümüzü Ayakta Tutmaya Çalışırken Emniyetimizin Kulübümüze Destek Olacağı Yerde Ceza Verilmesini Kınıyoruz Gereken Mercilere Bu Konu İletilecektir Bizler Terörist Değiliz Herzaman Heryerde BAFRA SPOR'umuzu Savunduk ve Savunmayada Devam Edeceğiz...Bafra Spor Olarak Siyasi Büyüklerimizi Bu Konuda Göreve Davet Ediyoruz,Bafra Spor Ailesi

Anahtar Kelimeler:
Bafraspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kerem 2 yıl önce

adam olacaklar polise saldırmayacaklar... polise saldırırsan poliste cevabını verir.