Öne Çıkanlar ankara ak parti
banner798

Gazi Parkı Sanatçıları Eğleniyor

Birbirinden değerli şair, yazar ve sanatçıları ağırlayan 29 Ekim Sanat Çarşsı; SASAD ( Samsunlu Sanatçılar Derneği ) şair ve yazarlarını bir araya getirmesi ve kaynaşmaları için güzel bir mekân olarak dikkat çekiyor.

Bu arada; Kültür Bakanlığı Halk Ozanı Mustafa Bilir de 27 Ekim 2021 Çarşamba günü; bağlamasıyla " Yolun sonu görünüyor, erik dalı, duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini" gibi güzel türkü ve şarkılarını seslendirerek fuara renk kattı.

Mustafa Bilir' e ( Aşık Obalı ) türkü ve şarkıarını sazıyla sesendiriren, fuardaki şair ve yazarlar da kendisine sesleriyle iştirak ettiler.

31 Ekim'e kadar devam edecek olan 29 Ekim Sanat Çarşısı'nda yarın akşam ( 29 Ekim Cuma )TRT TSM Ses Sanatçısı Nusret YILMAZ da bir konser verecek.

Konserin, havaların da güzel gitmesi halinde yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Haber : Oktay ZERRİN- Samsun

Anahtar Kelimeler:
Gazi ParkıSamsunIlkadım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.