Öne Çıkanlar ankara ak parti
banner797

HASİAD Kaymakam Yılmaz'ı ziyaret etti
Havza ilçesinde kurulan Havza Sanayici ve İşadamları Derneği (HASİAD) yönetimi, Kaymakam Metin Yılmaz'ı ziyaret etti.

HASİAD Başkanı Fikret Bıyık ile yönetim kurulu üyeleri, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Daha sonra Kaymakam Yılmaz'ı makamında ziyaret eden HASİAD heyeti, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yılmaz, Havza'nın hem tarihi, hem kültürel, hem de termal suyu ile potansiyeli yüksek bir ilçe olduğunu vurguladı.

Bunlara şimdi de Havza Organize Sanayi Bölgesi'nin eklendiğine işaret eden Yılmaz, "Bu dinamikleri harekete geçirdiğimizde ilçemiz daha hızlı gelişecektir. Sizlere faaliyetlerinizde başarılar diliyorum. İnşallah Havza'mız için güzel çalışmalar yapacaksınız. Birlik ve beraberlik tesis edildikten sonra başarmamak için ortada bir sebep yok." dedi.

Bıyık da ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan kalkınmasına katkıda bulunmayı amaçladıklarını söyledi.
Kuruluş aşamasında 50 üyeleri bulunduğunu belirten Bıyık, "Ramazan Bayramı'nın 3. günü İstanbul’da yaşayan 200 kadar Havzalı iş adamımızı Havza'da bir araya getireceğiz. İlçemiz için yapılacaklar konusunda görüş alışverişinde bulunacağız." dedi. 

Anahtar Kelimeler:
HavzaHASİAD
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.