Öne Çıkanlar istanbul Süper
banner798

İyi Parti Samsun Tüyap Mobilya Fuar'ında

İyi parti Samsun İl teşkilatı , İl Başkanı Hasan Aksoy , İl Başkan yardımcıları ve 15 İlçe Başkanı ile Tüyap Samsun Mobilya Dekorasyon Fuarını ziyaret etti .

Fuara katılan Firma yetkilileri ile görüşen ve son ekonomik durumun üretim ve pazarlama üzerindeki olumsuz etkileri  konusunda değerlendirme yapan ,  katılımcıları dinleyen ve ortak çözüm için İl Başkanlığına davet eden Başkan Hasan Aksoy ; fuarların yüksek katılım ücretlerine rağmen talep görmesi ve katılımcıların çıtayı önceki yıllara göre daha da yükseltmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi .

Artan maliyetlere rağmen üretmek ve risk almaktan çekinmeyen firma sahiplerine teşekkür ederek,  üreten yatırım yapan müteşşebislerin sıkıntılarına hükümetin de kulak tıkamaması ve gerekli kolaylıkları sağlaması gerektiğini ifade etti .

Samsun da fuar haricinde sürekli gezilebilecek ve alışveriş yapılabilecek sanayiden uzak bir mobilya satış merkezinin de acil olarak hayata geçirilmesi gerektiği üzerinde  firma sahipleri ile ortak mutabakata varıldı ve Hasan Aksoy  bu konuda gereken  desteğin her zaman verileceği konusunda söz verdi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunTüyapMobilya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.