Öne Çıkanlar Samsun Kızılırmak Deltası Kuş cenneti
banner798

KAYMAKAM TÜRKEL`DEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

 Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel T.N.K. ER Şehit Birol Satılmış`ın ailesine ziyarette bulundu.

T.N.K. ER Şehit Birol Satılmış 30.04.1990 Yılında Gaziantep Askeri birliğinde askeri çatı tamiratı sırasında elim bir kaza sonucu çatıdan düşerek şahadet mertebesine ulaşmıştı.

Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel Şehitin Hacınabi mahallesinde ikamet eden annesi Rafiye Satılmış’ı evinde ziyaretlerde bulundu.

Ziyarette Konuşan Türkel "Saygı değer şehit aileleri sizleri ziyaretlerimiz acılarınızı tazelemek değil acınıza ortak olmak için sizlerle bir araya geliyoruz. Bilmelisinizki, sizler yetiştirdiğiniz bu evlatlarınızı hiçbir fedarkarlıklardan kaçınmadan onları sıfır yaşından, bulu çağına gelene kadar, okutup büyütüp ve Vatanımızın bütünlüğünü bölünmezliğini, ezanlarımızın, susturulmaması bayraklarımızın inmemesi için mücadele eden asker ve polislerimizin gayreti halkımızın bütünlüllüğüyle hepimiz bu ülke için vatanımızın bir karış topraklarına el uzatan bölücülere hiçbir taviz vermeden bizlere kutsal emanetlere sahip çıkılmasını hepimiz biliyoruz. Bu vatan içinde hepimizin ailelerin de gazilerimiz ve şehitlerimiz vardır" şeklinde konuştu.

Şehit ailelerini ziyaretlerinde istek ve önerileri aldıklarını belirten Kaymakam Türkel, her zaman devletin yanlarında olduğunu ifade etti.

Her hafta şehit aileleri ve gazileri ziyaret ettiklerini söyleyen Türkel, “Ne yaparsak yapalım, onların haklarını asla ödeyemeyiz. Şehitlerimizin bizlere emanetleri olan ailelerine ve milletimize bir kez daha sabırlar diliyorum. Şehit ailelerimizin her zaman başımızın üzerinde yeri var. Bir sıkıntıları olduğunda her zaman yanlarındayız” Dedi.

Şehit Ailesin yapılan ziyarette İlçe Emniyet Müdür yrd. Murat Öner,İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Çamur, Bafra Sosyal Hizmetler Müd. Muzaffer Şahin hazır bulundular.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.