Öne Çıkanlar istanbul Süper
banner798

LADİK HİZMET ALAMIYOR

 Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, CHP Ladik İlçe Başkanı Necati Akdemir'le bir araya geldi. Ladik ilçesini ziyaret eden ve Ladik'in, Samsun'u idare edenler tarafından gözden çıkarılan ilçelerden biri olduğuna vurgu yapan Tufan Akcagöz, İlçe Başkanı ile 16 Nisan sürecini değerlendirdi.

Ladik halkının, haklı taleplerini idarecilere aktarmada hiç bir çekince göstermemeleri gerektiğini dile getiren Akcagöz, " Biz söylemiyoruz inanın, kendileri söylüyor. Ladik Belediye Başkanı, gazete köşelerinde dert yanacağına, Samsun Büyükşehir Belediyesi'ni harekete geçirecek yolları aramalı, bulmalı. Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nin toplantılarında Ladik'le ilgili tek bir gündem maddesinin dahi ele alınmadığını kendileri söylüyor. Alt Belediye'nin talebinin bir yıldır Büyükşehir Meclisi'nin gündemine gelmediğini, bundan bir kaç ay önce Belediye Başkanı söylemişti. Demek ki Ladik, Samsun Büyükşehir'den hizmet alamıyor. Sitem ederek, dert yanarak Belediyecilik yapılmaz. Millet size bu yetkiyi verdi mi? Verdi. Bu yetkiyi kullanırken, cesur olun ve Ladik halkının haklı taleplerini hiç bir tereddüt duymadan, Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne iletin. Şayet, yardıma ihtiyaç duyarsanız, hiç bir siyaset amacı gütmeden elimizi uzatmaya, yardıma hazırız. Samsun'un her köşesi bizim. Dolayısıyla, Ladik bir hizmet alacaksa, bundan mutluluk duyarız. " dedi.

Ladik'in, doğal güzellikleri ile Samsun'un güzide ilçelerinden biri olduğunu belirten CHP Samsun İl Başkanı, " Bu güzel ilçeye, güzel hizmetler yakışır. Ladik Kayak Merkezi, kış sporu için gözde bir alan olarak ortaya çıkarılabilir. Bu merkez, daha faal hale getirilebilir. Ben Ladik'e her geldiğimde, temiz havasına bir defa daha hayran kalıyorum. Dışardan gelen herkes, ilk önce bunu fark edecektir. Dolayısıyla, bu güzel hava, bu güzel doğa, mutlaka turist çekmeli. Ladik, daha çok desteği, daha çok yardımı hak ediyor. Kimsenin Ladik'e, ikinci sınıf ilçe muamelesi yapmaya hakkı yok.

Yusuf Ziya Yılmaz, son yerel seçimde beklediği desteği almadı da o nedenle böyle bir tavır içinde desek, o da değil. O halde Ladik için tayin edilen kaderin gerekçesi nedir? Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesinde her Ladikli yurttaşın hakkı var. Ancak biliyoruz ki onlar bu paralarla, Van'a yardım yapmayı tercih ediyorlar. Van'a hizmet götürmek size mi düştü?

Bırakın Van'ı da, Ladik'e bakın, bu güzel ilçemize hizmet götürün." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
LadikLadik Hizmeti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.