Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 2017 İşitme
banner797

MHP Eski İl Başkanı Ömer Süslü Basın İle Kahvaltıda Buluştu.
 SÜSLÜ: DEĞİŞİM ŞART

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Meral Akşener’in Samsun’a gelmesiyle ilgili oluşturulan tertip komitesinin başkanı olan MHP Samsun Eski İl Başkanı Ömer Süslü, basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi

SADECE DEMOKRATİK HAKKIMIZI KULLANDIK


Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Eski İl Başkanı Ömer Süslü, sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. 22 Şubat tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı’nın Genel Merkez tarafından kapatıldığı belirten Süslü, “Biz ne yaptık da görevden alındık ya da teşkilatımız kapatıldı. Biz tüzüğün 63. maddesindeki beşte birlik imzanın fazlasını toplayarak olağanüstü genel kurulun toplanmasını talep ettik. Demokratik hakkımızı kullandığımız için teşkilatımız kapatıldı. Bu süreçte yaklaşık 20’nin üzerinde il başkanıyla birlikte hareket ediyoruz. Genel Başkanımız ‘Bize gelmesinler mahkemeye gitsinler’ dedi. Bizde önce kendisine gittik fakat kabul etmeyince mahkemeye başvurduk. Mahkemede imza veren 15 il başkanı ise görevden alındı. Sadece Ardahan il başkanı alınmadı. O da yerine yapı kurulamadığı için alınamadı” dedi.

MAREL AKŞENER SAMSUN’A GELİYOR


16 il başkanın tamamının Meral Akşener ile birlikte hareket etmediğine dikkat çeken Süslü, “Sayın Koray Aydın ve Sayın Sinan Oğan ile birlikte hareket eden arkadaşlarımız var. Burada kilitler Meral Hanıma destek verenlere değil, değişimden yana olanlara vurulmuştur. Meral Sekabet Hanım ise kapatılan teşkilatları ziyaret ediyor. Yarın (19 Mart Cumartesi) ise bizi ziyaret edecek. Program yarın (19 Mart Cumartesi) saat 12.00’de Ankara Yolu üzerinde Üstün Avize karşısındaki karşılama töreniyle başlayacak. Daha sonra Meral Hanımı otobüse alıp konvoy eşliğinde merkeze getireceğiz. Saat 14.00’te ise Kurtuluş Yolu’nda mitingimiz başlayacak. Ben çok ciddi bir katılım olacağını düşünüyorum. Miting sonrası ise Meral Hanımı otele alacağız. Burada basın mensuplarımız da Meral Hanım ile bire bir görüşebilecekler. Ayrıca halkımız da burada Meral Hanım ile bire bir görüşebilecek” diye konuştu.

ANTİBİYOTİK BİR TEDAVİYE İHTİYAÇ VAR

Başkan Süslü, başka bir partinin kurulma olasılığı ile ilgili sorulan bir soru üzerine ise, “Başka bir partinin kurulmasını aklımıza dahi getirmedik. Bu kongre olacak ve Milliyetçi Hareket Partisi iktidara yürüyecektir. İmza veren tüm arkadaşlarımızın partiden ihraç edilmesi durumunda dahi kalan 700 delegemizin de seçimini değişimden yana kullanacağına inanıyorum. Bizim değişimden yana ısrarla olmamızın nedeni başkanlık sisteminin ülkemize vereceği zarardır. Biz bu hastalıklı zihniyetin önüne geçmek istiyoruz. Bu zihniyetin önüne geçmek için ise antibiyotik bir tedaviye ihtiyaç var. Bu da Milliyetçi Hareket Partisi’ndeki değişimden geçiyor. Biz buradan sonuç almak mecburiyetindeyiz ve sonuçta alacağız. Allah’ın izniyle bir sonraki iktidar Türk Milliyetçilerinin olacaktır” şeklinde konuştu.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.