Öne Çıkanlar TÜGİK Kavun fidesi
banner798

MHP İFTAR YEMEĞİNDE


MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın da katıldığı program Mehteran gösterisi ile başladı. Davetlilerin büyük beğenisini toplayan Mehteran gösterisinin ardından Dünya Güzel Kuran Okuma 1.'si İbrahim Kasi ve Türkiye Güzel Kuran Okuma 1.'si Mustafa Özyılmaz Kuran Kuran-ı Kerim okudu.

Katılan davetlilere teşekkür eden MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu zor günlerde Bu Ülkenin Temel taşı Milliyetçi Ülkücü Hareketin birlik ve beraberliğini dosta ve düşmana gösterdiğiniz için sizlere minnettarım. Allah Birlik ve Beraberliğimizi daim eylesin. Aynı zamanda davetimizi kırmayarak bizleri onurlandıran çok değerli sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, hemşehri derneklerimize, muhtarlarımıza, şehit yakınlarımıza ve tüm davetlilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Programa, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş, Kadın Kolları İl Başkanı Yüksel Ünal, 25. Dönem Samsun MHP Milletvekili Hüseyin Edis, MHP Belediye Meclis Üyeleri, MHP'li Eski Belediye Başkanları, Eski Ülkü Ocakları Başkanları, 26. Dönem Samsun Milletvekili adayları, MHP İl eski Başkanı Abdullah Karapıçak, Eski MYK Üyesi ve Eski Samsunspor Başkanı Temel Camadan, Eski İlçe, Belde Başkanları ve yöneticileri, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Levent Kuruoğlu ve Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Sendika Başkanları, Türkav Şube Başkanı Muharrem Yıldırım, Ülkücü İşçiler Derneği Samsun Şube Başkanı Erkan Demirtaş, Ülkü-Tek Şube Başkanı, Türk Ocakları Samsun Şube Başkanı, Tek-Gıda İş Samsun Şube Başkanı, Gümüşhaneli Dernekler Federasyon Başkanı ve bağlı Dernek başkanları, Kadef Başkanı ve bağlı dernek başkanları, Bayburtlular Dernek Başkanı, 25 Mayıs Havzalılar Dernek Başkanı, Vezirköprülüler Dernek Başkanı, Fakirleri Koruma Derneği Başkanımıza, Akkuşlular Dernek Başkanı, Mobilyacılar Oda Başkanı, Karadenizli İş Adamları Dernek Başkanı, Emekli Astsubaylar Dernek Başkanı, MÜSİAD Başkanvekili, Şehit Yakınları, Ziraat Odası Başkanları, Muhtarlar cok sayıda davetli katıldı. 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.