Öne Çıkanlar trafik denetleme recep tayyip erdoğan
banner798

MHP'li Başkan Burhan Mucur net konuştu

Samsun MHP İl Başkanı Burhan Mucur, birlik mesajı verdi.

Samsun MHP il Başkanlığının düzenlediği programa çok sayıda partili yöneticileri katılırken, geçmiş dönemde görev almış siyasetçilerde katılım sağladı.

İstişare toplantısında MHP İl Başkanı Burhan Mucur'un konuşmasıyla program başladı.

MHP İl Başkanı Burhan Mucur'un açıklamalarında, "Sevgili dava arkadaşlarım, hatırlarsanız ilk toplantımızı burada yapmıştık. Cumhur İttifakı'nda tabii ki beklentiler büyük. 4 ay içinde güzel işlere imza attık. Daha güzel projelerimiz var. Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak Bizler önce devletim, sonra milletim, sonra partim, sonra ben düsturuyla yetiştiğimiz için liderimizin bu ilkeleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Sen ben yok biz var Cumhur ittifakı olarak bütün ilçeler ve Büyükşehire talip olduğunu" kaydetti.

Tabii ki son sözü Bilge Liderimiz  Sayın Dr. Devlet Bahçeli vereceğini vurgulayan Mucur," Samsun'da olduğu gibi 81 ilde de Bilge Liderimizin kararıyla her şey nihayet kazanacak." şeklinde konuştu.

Başkan Mucur'un konuşmasının ardından soru cevap şeklinde istişareler gerçekleştirildi. 

Önceki dönemlerde parti üyeleri, programdan çok memnun kaldıklarını  dile getirerek Burhan Mucur'a ayrıca teşekkür ettiler.

Programın önemine vurgu yaparak katılımcılara teşekkür eden Mucur, birlik ve beraberlik mesajını güçlü bir şekilde dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunMHPBurhan Mucur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.