Öne Çıkanlar ankara ak parti
banner798

Ofis Bir Sen’den Samsun AFAD'a Ziyareti

Ofis Bir-Sen Samsun İl Başkanı Fevzi Gül ile birlikte Yönetim Kurulu Üyesi Basın Yayın ve Sosyal İşler Sekreteri Şefik Bulut, Arama ve Kurtarma Birlik Müdürü Hayati Kaya’yı ziyaret etti.

Müdür Kaya’yı Tebrik Ettiler

Ofis Bir-Sen Samsun İl Başkanı Fevzi Gül ve beraberindeki yönetim kurulu üyesi Şefik Bulut ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette Samsun Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü görevine atanması sebebi ile Hayati Kaya’yı tebrik ederek, hayırlı olması temennisinde bulundular.

Birlik ve beraberlik içerisinde bulunacağız!

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette geçmişte Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğünün sendika iş kolu olarak ofis iş koluna bağlı olduğu dönemde sendika olarak kurumda çok güzel hizmetler yaptıklarını dile getiren Başkan Fevzi Gül, yapılacak olan çalışmalarda iş kolumuza ister bağlı olsun, ister olmasın tüm kamu kurumlarımızla istişare hali içerisinde çalışmalara katkı sunmak istediklerini belirterek, yeni projeler üretmeye devam edeceklerini belirtti.

Arama ve Kurtarma Birlik Müdürü Hayati Kaya yapılan ziyaretten ötürü büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, ziyaretleri nedeni ile Başkan Gül ve beraberindekilere teşekkür etti.

Gül, son olarak AFAD çalışanlarına da nezaket ziyareti yaptı ve burada müdürlük çalışanlarına başarılar dileyerek ziyaretlerini sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.