Öne Çıkanlar Binali Yıldırım banknot
banner798

OMÜ'de 'Temel Tasarım ve Desen' sergisi

OMÜ'de 'Temel Tasarım ve Desen' sergisi



OMÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi BÖlümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı 1.sınıf öğrencilerinin hazırladığı sergi ilgi gördü. Ders Danışmanı Öğretim Görevlisi Murat Ağçiçek'in öncülüğünde hazırlanan serginin açılış konuşmasını Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sevgi Koyuncu yaptı. Sergide yer alan çalışmalarla deneyim kazanan öğrencilerin, sağlam bir temel oluşturduğunu söyleyen Prof.Dr.Koyuncu, "Temel atıldıktan sonra nasıl bir bina oluşturacağınıza karar veriyorsunuz. Bu resim, grafik ya da heykel olabilir. Önemli olan altyapının sağlam olması. Grandbetting Bir çalışmayı yapmak ne kadar kıymetliyse, onu sergilemek, paylaşmak ve eleştirileri almak da o kadar kıymetli" diye konuştu.



Serginin geçen senenin Temel Tasarım ve Desen dersi çalışmalarından oluştuğunu belirten öğretim görevlisi Murat Ağçiçek ise, "Bizim en zor işimiz kendimizi anlatabilme becerimizdir. Öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar size kendileri hakkında fikirler verecektir. Bu tür çalışmalar, sanat eğitimine yeni başlayan öğrencilerin üst sınıflara hazırlanması aşamasında önemli" dedi. Açılış töreninin ardından, öğretim elemanları ve öğrenciler sergiyi gezdi.


Anahtar Kelimeler:
SamsunSergi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.