Öne Çıkanlar Şerafettin Aydoğdu 2 ölü
banner798

Ortaokullarda Skolyoz Eğitimi ve Taraması

Ortaokullarda Skolyoz Eğitimi ve Taraması Açılış Programı Gerçekleştirildi.

Okullarda skolyoz eğitimi ve taraması program açılışı, İl Millî Eğitim Müdürümüz Murat Yiğit, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç ve diğer katılımcılar eşliğinde Balaç Ortaokulunda yapıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü ve müdürlüğümüzün iş birliğiyle, ilimizde öğrenim gören ortaokul öğrencilerimize yönelik; skolyoz hastalığının tespiti için tarama çalışmaları düzenlenecek. Hastalığın; belirtileri, gelişimi, tedavi yöntemleri, öğrencilerimize ve ailelerine etkileriyle ilgili konularda öğretmenlerimize ve velilerimize bilgilendirme çalışmaları, İl Sağlık Müdürlüğüyle birlikte koordine edilecek.

Açılış programında Balaç Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı kitap ayraçları dağıtıldı. Açılış programı, anasınıfı öğrencilerinin farkındalık oluşturmak için hazırladığı gösterinin ardından skolyoz eğitimi sunumu ve skolyoz taramasıyla sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Orta OkulSkolyozEğitim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.