Öne Çıkanlar Kalp ve Aritmi Tedavi Kliniği Adnan Sarı
banner798

Samsun AFAD Deprem Bölgesinde

30.10.2020 tarihi saat:14:51’de İzmir ili Seferihisar ilçesi merkezli 6.6 büyüklüğünde deprem olayı bilgisi alınmasına müteakip Samsun Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğümüze bağlı 57 personelimiz 90 dakika içerisinde toplanarak göreve hazır hale gelmiş ve çıkış emri beklenmiştir.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının talimatı üzerine saat 16:45’te toplam 12 personel ve 3 araçtan oluşan ekibimiz yola çıkarılmış ve ekibimiz İzmir’e ulaşarak Bayraklı bölgesinde göreve başlamıştır.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.