Öne Çıkanlar Samsun Kızılırmak Deltası Kuş cenneti
banner798

Samsun'da drift yapan araca 20 bin 342 TL ceza kesildi

Samsun’un Bafra ilçesinde otomobiliyle drift yapan sürücüye 20 bin 342 lira para cezası kesildi, ehliyetine ise 2 ay süreyle el konuldu.

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçe genelindeki asayiş ve trafik denetimini sürdüren ekipler, özellikle emniyet kemeri kullanımı ile kırmızı ışık, cep telefonu ve kask kullanım, çift sıra park, yaya yolu park ihlalleri ve drift yapan araçlara yönelik Karayolları Trafik Kanunu’ndaki ilgili hükümler doğrultusunda yasal işlem gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda ilçe Trafik Denetleme Büro Amirliği, sosyal medyada drift yapıldığı bilgisine ulaştı. Samsun Caddesi Tosköy Kavşağı’nda drift atarak trafik güvenliğini tehlikeye düşüren bir sürücü tespit etti.

T. H. Ş. idaresindeki 06 DCU 379 plakalı otomobil sürücüsüne 20 Bin 342 lira idari para cezası uygulayan polis, ehliyetine 2 ay süreyle el koydu.

Anahtar Kelimeler:
Trafik Cezası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.